Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil, le distruge pe femeile care alăptează în public. “Sânii trebuie să îi vadă doar iubi! Vreți să vă despuiați și…”

Publicat: 05/07/2020 | 12:38

Diana Senteș le-a declarat război femeilor care alăptează în pubic. Vedeta nu le înțelege pe mamele care apelează la acest gest, care în opinia ei este revoltător.

VEZI AICI: CRISTINA ŞIŞCANU S-A FILMAT ÎN TIMP CE-ŞI ALĂPTA FETIŢA! VIDEO EXPLICIT! REACŢIA FANILOR: „CÂT TIMP AI DE GÂND SĂ…”

Diana Senteș este antrenoare de fitness, iar în urmă cu doi ani a fost iubita lui Dani Oțil. Relația lor nu a durat, dar bruneta pare că și-a găsit sufletul pereche. Trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr cu patru ani mai mic față de ea, dar asta nu reprezintă o problemă.

Diana Senteș și actualul iubit urmează să devină părinți, vedeta fiind însărcinată. Recent, aceasta le-a atacat, însă, extrem de dur pe femeile care își alăptează copiii în public. Vedeta a adus și o serie de argumente prin care să-și susțină opinia.

Este fantastic că dăm viață, și nu glumesc cu chestia asta. Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În cu@# gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!”, a spus Diana Senteș, potrivit wowbiz.ro.

NU RATA: O MAMĂ CARE A ALĂPTA ÎN CURTEA SEDIULUI ANAF SUSȚINE CĂ A FOST AGRESATĂ VERBAL DE O ANGAJATĂ: „MIȘCĂ-TE CU COPILUL DE AICI, CĂ AICI FUMEZ EU DE OBICEI!”

Diana Senteș: “Sânii sunt ceva sexual și trebuie să îi vadă doar iubi!”

Femeile alăptează, este indicat, bravo! Dar de ce trebuie să văd eu asta? De ce trebuie să vadă bărbații? De ce trebuie să vadă prietenul soțului/iubitului tău? Și ca să concluzionez, pentru că mi se zice că sunt cam rea… Dar tu nu ești rea când scoți t#@a aia pe afară și mă faci să mă oripilez și să văd cel mai frumos lucru din lume, puiul tău… E o metodă de hrănire, de ce nu te filmezi când îți bagi tu în gură? Vă pup, și alăptați cu ușa închis. Sânii sunt ceva sexual și trebuie să îi vadă doar iubi”, a mai explicat Diana Senteș.