Acasă » Știri » Doina Vadim Tudor, mărturisire stranie! Cum simte că îi apare soțul prin casă: „Merg și cineva mă urmărește”

Doina Vadim Tudor, mărturisire stranie! Cum simte că îi apare soțul prin casă: „Merg și cineva mă urmărește”

De: Irina Rasoveanu 03/03/2024 | 12:22
Doina Vadim Tudor susține că primește semne de la soțul ei/ Sursa foto 1: Captură video, foto 2: Arhivă CANCAN

Doina Vadim Tudor a făcut o mărturisire bizară despre soțul ei. Femeia susține că îi simte prezența soțului în casă, iar de multe ori are impresia că cineva o urmărește. Mai mult decât atât, a dezvăluit că, uneori, Corneliu Vadim Tudor îi trimite semne prin intermediul viselor.

Doina a fost alături de Corneliu Vadim Tudor aproximativ 30 de ani. Soțul său a fost o personalitate cunoscută în România, însă ea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Totuși, îl urmărea mereu la televizor, iar acasă îi dădea sfaturi importante. Atunci când tribunul s-a stins din viață, femeia a suferit enorm. Totuși, simte că o ocrotește în continuare.

Citește și: VĂDUVA LUI CORNELIU VADIM TUDOR DĂ DE PĂMÂNT CU GIGI BECALI. CE GEST A FĂCUT PATRONUL FCSB LA CĂPĂTÂIUL TRIBUNULUI: ”EU NU HRĂNESC CÂINI ȘI NU SUNT OBLIGAT SĂ AJUT”

Doina Vadim Tudor îi simte prezența soțului în casă

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor susține că soțul ei îi trimite semne din lumea de dincolo. Mai mult decât atât, femeia a povestit un episod bizar care a avut loc atunci când fiica ei s-a operat de apendicită. A explicat că în acea perioadă l-a visat de nenumărate ori pe fostul politician.

„Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește. De multe ori mă întorc. Îi simt prezența. El ne ocrotește. A fost operată Jeni de apendicită. Mi-a apărut în vis foarte insistent, câteva zile la rând și am zis că ceva se va întâmpla deoarece Corneliu îmi apare tot timpul în vis.

A făcut apendicită, aproape peritonită. Au operat-o și eu când am venit seara acasă, am găsit un porumbel alb în baie, în cadă. Nu știu pe unde a intrat pentru că eu am geam la baie și avea plasă.”, a declarat Doina Vadim Tudor, în cadrul emisiunii Povești de film, cu Mara Bănică, difuzată la Bollywood TV.

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri despre scandalurile soțului său

Doina Vadim Tudor a rememorat și câteva dintre scandalurile în care a fost implicat soțul ei. Una dintre cele mai cunoscute dispute a fost cu Rona Hartner. La acea vreme, artista s-a certat într-o emisiune televizată cu tribunul. Supărată că fostul politician a adus în discuție viața ei amoroasă, s-a ridicat și a părăsit platoul de filmare.

„Eu nici acum nu sunt convinsă că nu a fost așa. Rona nu a spus răspicat că nu a fost așa. Ea a lăsat așa o urmă de îndoială în tot, că nu a fost adevărat, că a exagerat Corneliu Vadim Tudor, dar de fapt nu știm ce s-a întâmplat, dacă a fost adevărat sau nu.”, a povestit soția lui Corneliu Vadim Tudor

Foarte virală a fost și cearta cu Mărioara Zăvoranu, care a avut loc într-o parcare. Atunci, cei doi și-au aruncat cuvinte extrem de dure. Doina Vadim Tudor a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la acea vreme.

„Știu că erau într-o parcare, acolo s-a petrecut incidentul. El cumpărase un ceas de la ea sau îl primise. Deci, de aici a plecat, de la un ceas. Ei se cunoșteau demult, din tinerețe, de când a fost căsătorită cu primul soț. A revăzut-o după atâția ani și a venit la revistă la România Mare și i-a zis «Măi, Mărioara, vino acasă tu pe la mine, să mai discutăm și noi una alta». Parcă o văd, avea o haină de blană lungă, pe care i-a ars-o fata ei.”, a explicat Doina Vadim Tudor.

În schimb, pe Oana Zăvoranu a luat-o cu el în partid. Corneliu Vadim Tudor a fost aspru criticat atunci pentru alegerea lui.

„Toată lumea s-a luat de el, cum poate să bage o persoană așa în prezidiu, ce caută cu sânii goi și cu minijupă. Irina Loghin era în partid atunci, Ion Dolănescu. Cred că pe Oana a luat-o pentru voturi. Era bună de gură, făcea scandaluri, lui îi plăcea foarte mult scandalul. Așa a luat-o până s-au certat.”, a mai spus văduva fostului politician în cadrul emisiunii Povești de film, cu Mara Bănică, difuzată la Bollywood TV.

Doina Vadim Tudor: ”A simțit că va muri”

Doina Vadim Tudor a făcut dezvăluiri și despre momentul în care soțul ei s-a stins din viață. Femeia susține că fostul politician a simțit că va muri, cu două zile înainte de tragedie. Inițial, tribunul a refuzat să meargă la spital și a continuat să își desfășoare activitatea, deși starea lui de sănătate nu era deloc bună.

„A simțit că va muri pentru că înainte cu două zile s-a simțit rău. Eu l-am sunat pe domnul General Țintoiu. Am vorbit cu dânsul, mi-a zis să îl aduc la spital. Nu a vrut, sub nicio formă: «Eu nu merg, lasă-mă cu doctorii ăștia».

A doua zi după masă, a fost la o recepție la Ambasada Rusă, împreună cu fratele lui cel mare. De la recepție s-a dus la partid. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus: «Doamna Doina, el este cam livid la față, cam verde»”, a spus Doina Vadim Tudor pentru sursa menționată mai sus.

Într-un final, a reușit să îl convingă pe Corneliu Vadim Tudor să meargă la spital, iar înainte de a se urca în mașină a făcut gest surprinzător.

„S-a oprit în dreptul ușii și a zis «Doamne Iisuse, mamă, vin, astăzi este ultima mea zi. Vin la tine». Și-a desfăcut brațele larg așa și eu l-am tras și i-am zis să se urce mai repede în mașină. Nu mai putea, era în ultimul hal.

L-am urcat în mașină, l-am dus la spital și parcă văd… în camera de resuscitare de la Spitalul Militar, erau zeci de doctori pe el. Ultima imagine este atunci când am văzut-o pe asistentă cu aparatul de resuscitare. A intrat acolo, pe el l-a ridicat în picioare, l-au dezbrăcat, s-au uitat și gata… nu mai era.”, a adăugat soția tribunului.

Cu lacrimi în ochi, văduva lui Corneliu Vadim Tudor a povestit cum și-a luat rămas bun de la el. Atunci, fostul politician era pe patul de spital, intubat.

„I-am spus: «În sfârșit, a venit ziua pe care tu ți-ai dorit-o» pentru că el își dorea foarte mult să se odihnească. El era tot timpul obosit, se plângea de oboseală tot timpul și a spus că nu mai poate și că o să își dea demisia din Senat. I-am spus: «Dar pe noi cui ne lași?»”, a mai povestit femeia.

Citește și: SECRETUL GABRIELEI FIREA ȘTIUT DOAR DE CORNELIU VADIM TUDOR. CE SPUNEA DEFUNCTUL POLITICIAN DESPRE CĂSNICIA FOSTULUI PRIMAR GENERAL

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...