Doiniţa Oancea, cea mai sinceră declaraţie despre relaţia cu Augustin Viziru! Aşteaptă să o ceară de soţie!

Publicat: 22/04/2017 | 00:00

Doiniţa Oancea a fost mereu una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi, chiar din prima clipă în care a început să joace în diverse telenovele autohtone. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a stat de vorbă cu aceasta, iar ea ne-a oferit cel mai sincer interviu de până acum. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Doiniţa Oancea a dat detalii despre relaţia ei cu Augustin Viziru, care a rămas şi până în prezent un adevărat mister, fiindcă niciodată nu au recunoscut că ar fi împreună. Totodată, multă vreme s-a spus că se iubesc în secret, dar şi că ar avea planuri serioase de viitor în ceea ce priveşte o posibilă nuntă. Despre toate acestea ne-a povestit şi Doiniţa Oancea, care nu a negat varianta în care ar putea îmbrăca rochia albă de mireasă sau ar merge în faţa altarului alături de fratele lui Lucian Viziru.

„Vă spun sincer nu exclud posibilitatea să accept cererea în căsătorie a lui Augustin Viziru, dacă o va mai face. M-a cerut până acum de două ori. A treia oară s-ar putea să fie cu noroc. Noi suntem prieteni foarte buni“, a povestit Doiniţa Oancea, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Recent, frumoasa brunetă a fost fotografiată, în cadrul unei emisiuni TV, atunci când a fost provocată să se sărute cu Augustin Viziru (AICI ai toate detaliile). Fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi au dat curs respectivei provocări cu foarte multă pasiune. Aşa cum se întâmplă doar între prietenii foarte buni, desigur.

Cei doi s-au sărutat recent în cadrul unei emisiuni TV, în urma unei provocări
Cei doi s-au sărutat recent în cadrul unei emisiuni TV, în urma unei provocări

În trecut, Doiniţa Oancea a avut o relaţie cu Ionuţ Ghenu, din pricina căruia a trecut printr-o despărţire dureroasă. Multă vreme a ales să nu se afişeze în compania niciunui bărbat, tocmai de aceea a susţinut întotdeauna că între ea şi Augustin Viziru e vorba doar despre o prietenie strânsă şi nimic mai mult.

Citește și...