Donaţie de la LPF pentru Sorin Condurache, fostul fotbalist mort în Anglia! Când va fi adus în ţară

Publicat: 31/10/2017 | 16:39

Tristă veste pentru fotbalul băcăuan în urmă cu zece zile: Sorin Condurache (49 de ani), fost fotbalist la FCM Bacău, a fost găsit fără suflare în apartamentul său de la periferia Londrei. Giani Căpuşă, fost coleg de echipă cu Sorin, a deschis un cont, pe numele soţiei celui decedat, iar Liga a reacţionat zilele acestea, făcând o donaţie.

Gino Iorgulescu, preşedintele reales al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost mişcat de drama prin care trece familia lui Condurache şi a dispus, imediat, alocarea unei sume de bani, drept ajutor. Astfel, Liga a virat 5.000 de lei în contul soţiei lui Condurache. 
 
Sorin Condurache va fi adus din Anglia joi noaptea, va fi depus la Capela Sfânta Precista din Bacău, unde i se va putea aduce un ultim omagiu vineri şi sâmbătă, până la amiază. Trupul neînsufleţit va fi dus apoi la Bârlad, unde va fi înmormântat. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Povestea fotbalistului care i-a furat titlul lui Dinamo şi a murit în Anglia. Chetă pentru a-i aduce trupul în România!)
 
Sorin Condurache a murit sâmbătă, 21 octombrie, în jurul amiezii. El plecase la muncă, alături de soţia lui, în Anglia. Ambii îşi găsiseră speranţa la o viaţă mai bună la un parc de maşini, unde era amplasat şi un service. Sorin ducea maşinile din parc la service şi chiar le întreţinea. Soţia lui a plecat la muncă în acea fatidică zi şi l-a lăsat pe Sorin acasă, el fiind liber. L-a sunat în jurul amiezii, dar nu i-a răspuns. A luat legătura cu un coleg, iar acesta s-a deplasat la apartament. L-a găsit fără suflare pe fostul fotbalist şi apoi antrenor al echipei FCM Bacău. 
Citește și...