Drama neștiută a familiei Ralucăi Noacă, adolescenta care a murit în urma unui accident din Bârlad. Unii cred că este vorba despre un blestem

Publicat: 11/01/2019 | 12:43

Moartea Ralucăi Noacă, adolescenta care a câștigat concursul de frumusețe “Miss Boboc” 2017 de la Colegiul Tehnic “Al. I. Cuza” din Bârlad, a căzut ca un trăsnet asupra rudelor și cunoscuților. Accidentul înfiorător în care a fost implicată și care s-a petrecut în centrul localității Perieni le-a reamintit tuturor de drama familiei Ralucăi Noacă. Iar unii dintre cunoscuți cred că este vorba despre un blestem care s-a abătut asupra rudelor sale.

Citește și: Înainte să moară, Raluca Noacă a transmis un mesaj emoționant părinților ei. Ultima postare de pe Facebook

Drama neștiută a familiei Ralucăi Noacă: doi dintre unchii ei au murit în accidente teribile

La 15 ani, Raluca Noacă avea atâtea planuri mărețe de viață și toate s-au frânt într-o clipă de neatenție din partea unui prieten, Sorin Roșca, în vârstă de 18 ani, care abia își luase permisiul. Copila a fost preluată de la locul accidentului grav în stare gravă, se afla în comă – Glasgow 7 –; ea având  politraumatism toraco-abdominal și craniocerebral, a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Beldiman”, titrează estnews.ro.

După ore bune de eforturi din partea medicilor din Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad, inima adolescentei s-a oprit pentru totdeauna. Părinții, rudele și prietenii Ralucăi Noacă sunt îngenuncheați de durere. Unii dintre cunoscuții săi vorbesc despre un blestem, amintindu-și că doi dintre unchii fetei au murit tot în urma unor accidente. Presa locală relatează că în urmă cu aproape un an, unul dintre frații mamei Ralucăi Noacă a pierit în urma unui incident rutier petrecut tot în localitatea Perieni.

“Mama este distrusă de durere, căci de doi ani de zile, tragediile se țin parcă lant în familia lor. Acum doi ani i-a murit un frate, lovit fiind de o mașină, el aflându-se pe bicicletă și venind spre casă. În 2018,  i-a murit încă un frate, pe acelasi drum, Perieni – Bârlad. Și tot în accident rutier. Omul se afla în căruță, iar o mașină a spulberat atelajul, omorându-l. Și iată acum, la începutul lui 2019, o altă dramă îndoliază această familie. Chiar fiica cea mică, Raluca, a fost omorâtă într-un alt accident cumplit. Cu atât mai dureros este totul, cu cât părinții fetei abia ce plecaseră de acasă, înapoi în Spania, căci petrecuseră împreună sărbătorile. Totul fusese frumos, însă oamenii nu aveau habar că va fi ultimul Crăciun petrecut cu fetița lor cea mică. Ei mai au o fiică, mai mare, care este studentă la Iași. O tragedie mai mare nu există. Ferească Dumnezeu pe toată lumea de așa ceva. Odihnească-se în pace, biata copilă și multă, multă putere familiei să treacă peste asemenea durere, care nu poate fi descrisă în cuvinte”, au spus apropiații jurnaliștilor de la vremeanoua.ro.

În memoria frumoasei adolescente s-au scris numeroase mesaje emoționanete. Ancuța, una dintre prietenele ei, a postat câteva gânduri sincere, dar și un colaj cu trei fotografii pe care le-au făcut împreună.

 

 

Raluca Noacă și Ancuța, una dintre prietenele sale

“Iubita mea… Te-ai dus prea devreme. Un suflet cald cu un chip frumos. Ai grijă acolo, sus de tine. Și sper să ne privești de sus tot zâmbind… Dumnezeu să te odihnească în pace copil nevinovat😢❤️👌”, a scris Ancuța, una dintre prietenele Ralucăi Noacă.

 

Citește și...