Înainte să moară, Raluca Noacă a transmis un mesaj emoționant părinților ei. Ultima postare de pe Facebook

Publicat: 11/01/2019 | 11:44

Raluca Noacă, frumoasa adolescentă care şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident în Bârlad, își iubea nespus de mult părinții și avea o relație foarte apropiată cu ei. De altfel, ultima postare făcută de ea pe pagina sa de Facebook este pentru mama și tatăl său. Mesajul emoționant a fost transmis chiar în ziua în care s-a produs tragedia.

Citește și: Drama neștiută a familiei Ralucăi Noacă, adolescenta care a murit în urma unui accident din Bârlad. Unii cred că este vorba despre un blestem

Ultima postare de pe Facebook a Ralucăi Noacă este dedicată părinților ei

Raluca Noacă a distribuit înainte de accidentul groaznic din Bârlad o imagine pe care este scris un mesaj înduioșător, respectiv: “«Unii au piercinguri și tatuaje, eu am părinți»”. Adolescenta își diviniza părinții, iar aceștia la fel. Mama Ralucăi a transmis un mesaj sfâșietor cu doar câteva ore înainte ca inima ei să înceteze să mai bată. Femeia i-a rugat pe toți cunoscuții să se roage pentru viața fiicei sale, pentru o minune.

“Mamiii, tu să lupți să rămâi lângă mami! Vă rog să vă rugați să scape puiuțul meu, că eu mor”, a scris mama Ralucăi Noacă pe o rețea de socializare.

În vârstă de 15 ani, Raluca Noacă învăța la profilul turism și alimentație. Într-un scurt interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor de la Est News la o zi după ce a câștigat titlul de Miss Boboc, ea a mărturisit că are vise și planuri mărețe pentru viitor și deja se gândea că trebuie să organizeze, peste patru ani, “Balul Bobocilor” și să predea coronița altei boboace.

“La proba individuală am avut cele mai mari emoții. Am ales să interpretez melodia «Pentru totdeauna» cântată de Trupa Zero și Evelyn. Ce este drept, îmi era teamă că o să o dau în bară. După terminarea piesei m-au invadat lacrimile, emoțiile au fost atât de puternice încât nu au putut fi stăpânite. M-au încurajat prietenii și colegii, care au fost pe tot parcursul serii alături de mine, spunându-mi că totul a decurs perfect și mi-au dat curaj să merg mai departe. Probele au fost destul de ușoare, proba surpriză a fost destul de comică. Nu m-am așteptat ca eu să câștig. A fost o seară minunată pe care nu o voi uita niciodată!”, a povestit Raluca Noacă în toamna anului trecut.

Citește și...