După lupta grea cu cancerul, Rona Hartner se gândește serios să devină mămică

Autor:
Publicat: 07/11/2019 | 18:02

După lupta grea cu cancerul, Rona Hartner se gândește serios să devină mămică.

În vârstă de 45 de ani, în luna mai, Rona Harner a intrat din nou în sala de operații, unde medicii i-au făcut o altă intervenție la colon. Pe lângă tumora cancerigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă cinci ganglioane. Rona Hartner a început pe 24 aprilie tratamentul cu citostatice însă a avut niște reacții adverse.

Din fericire, perioada dificilă a trecut, iar Rona se simte foarte bine acum şi şi-a reluat activitatea. Îndrăgita artistă a fost prezentă luni seara, alături de soțul ei, la evenimentul celebrei creatoare Antonia Nae. Rona a arătat senzațional și a mărturisit că are planuri mari: se gândește serios să devină pentru prima oară mămică. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE RONA HARTNER A ANULAT NUNTA DIN ROMÂNIA)

”Ma simt bine, m-a ajutat Dumnezeu sa depasesc aceasta perioada. Sunt vindecata, practic, putem sa anuntam in mod oficial. Si gurile rele sa se abtina sa mai spuna prostii. M-a rugat foarte mult Antonia Nae sa vin in Romania, este prima mea aparitie publica dupa lupta cu cancerul. Am invatat foarte mult din acest an. Mi-am dat seama ca aveam niste frici, niste dubii in ceea ce-L priveste pe Dumnezeu si ca, trecand prin aceasta incercare, am fost obligata sa ma abandonez mai mult lui Dumnezeu si sa nu-mi mai fie frica deloc de moarte, nici sa nu prea pretuiesc viata mai mult decat trebuie.

Dumnezeu a vrut sa fiu salvata de la multe ori anul acesta, nu o data. Mi-am dat seama ca fara ajutorul lui Dumnezeu n-as fi putut acum sa ma casatoresc, pe 5 octombrie. Da, la 10 zile dupa ce am terminat citostaticele, ne-am casatorit. Si ne gandim chiar sa avem si un copil, daca vrea Dumnezeu. Am fost vindecata de foarte multe frici si angoase”, a povestit artista, în exclusivitate, pentru CIAO.RO.

Unul dintre cele mai mari visuri ale cântăreței Rona Hartner s-a împlinit pe 5 octombrie! Carismatica artistă s-a căsătorit cu alesul inimii sale, DJ-ul francez Herve Camilleri. Cei doi au radiat de fericire în ziua nunții, iar Rona Hartner a purtat o rochie de mireasa nemaivăzută, unicat!

Ei au spus cel mai important ”Da!” din viața lor în fața ofițerului de la Starea Civilă din orașul francez Toulon.