E poate cea mai cunoscută soţie de fotbalist. Am fotografiat-o cu sânii pe afară la negocieri cu un taximetrist!

Publicat: 11/04/2017 | 00:00

Leta Ilie este poate cea mai cunoscută soţie de fotbalist, datorită relaţiei sale tumultoase cu Sabin Ilie, cu care a fost căsătorită timp de opt ani şi căruia i-a dăruit doi copii. Deşi este despărţită de mai bine de zece ani de tatăl copiilor ei, blonda a fost foarte discretă cu viaţa personală, probabil nu s-a simţit pregătită pentru o relaţie serioasă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

La cei 41 de ani vedeta se distrează pe cinste. După ce a petrecut o noapte la Loft, CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a fotografiat-o în timp ce negocia cu un taximetrist, folosindu-şi armele din dotare şi anume… sânii, reuşind să atragă atenţia tuturor cu decolteul său extrem de sexy. 

Leta nu a avut niciodată o siluetă trasă prin inel, dar nici nu putem spune că problemele cu greutatea i-ar fi dat bătăi mari de cap. Deşi a trecut de prima ţinereţe, Leta se mândreşte cu formele sale şi nu le ascunde sub nici o formă. ( Vezi AICI cum arată în costum de baie )

Cei doi copii pe care îi are cu Sabin au rămas la mamă, care a devenit şi femeie de afaceri, în timp ce fotbalistul a renunţat la cariera sportivă chiar dacă, în perioada 96-97 era considerat mai talentat decât fratele lui, fotbalistul Adrian Ilie. Bărbatul şi-a refăcut viaţa alături de sora altui fotbalist, Iulian Miu, Magda, cu care are şi un băieţel.

 

Citește și...