Echipa unei super-producții din Antenă, suspectă de COVID-19. Am aflat ce se întâmplă în culise

Publicat: 04/09/2020 | 23:23

Panică la Antena 1! După criza de la show-ul ”Te cunosc de undeva!, echipa unei alte super-producții este suspectă de COVID-19. Șefii Antenelor au decis, de urgență, suspendarea filmărilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante legate de situația de criză din trustul Antenelor. (NU RATA: UNUL DINTRE JURAȚII DE LA TE CUNOSC DE UNDEVA, INFECTAT CU VIRUSUL SARS-COV-2: “A FOST INTERNAT ȘI…”)

După criza de la ”Te cunosc de undeva!”,  mai mulți membri ai echipei lui Nea Mărin sunt suspecți de coronavirus. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva zile s-a instalat panica. Mai mulți membrii din staff, dar și participanți la show-ul prezentat de Nea Mărin ar fi „picat” testul de coronavirus. De cum au aflat de acest lucru, șefii din Antene au decis suspendarea filmărilor, iar toți participanții ar fi fost aduși în Capitală, pentru a fi plasați în carantină.

Din câte se pare, inclusiv vedeta show-ului, Nea Mărin, ar fi printre cei depistați pozitiv cu noul coronavirus. (VEZI ȘI: PUS LA ZID DE VĂRUL LUI PIAN, JADOR A FOST LUAT LA MIȘTO DE NEA MĂRIN: ”DE LA CEAUN AI PLECAT, LA CEAUN AI AJUNS!”)

”Mai multe persoane din staff, dar și participanți la show ar fi ieșit pozitivi. S-a decis oprirea filmărilor, iar toată lumea a fost dusă la București și plasată în carantină”, ne-a declarat o sursă D.A.S.

Nea Mărin, pozitiv la testul de coronavirus

Liviu Vârciu a scăpat de coronavirus

Liviu Vârciu, una dintre vedetele care dădeau sare și piper emisiunii conduse de nea Mărin, a scăpat ca prin urechile acului. Prezentatorul TV nu a putut participa la filmările de la mare și asta pentru că, susțin sursele noastre, în această perioadă este angrenat într-o altă producție TV. Mai exact, Vârciu a filmat pentru o altă emisiune din Antenă. (NU RATA: PREZENTATOAREA “TE CUNOSC DE UNDEVA” A SĂRBĂTORIT LA MARE VINDECAREA DE COVID-19. CUM AM FILMAT-O LA CEA MAI NOUĂ TERASĂ DIN MAMAIA)

Nea Mărin s-a infectat, Liviu Vârciu a scăpat

Antena 1, lovită în plin de coronavirus!

În urmă cu câteva luni, mai multe vedete de la Antena 1 au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș s-au numărat printre cei infectați cu noul coronavirus.

Și actorul Cristi Iacob a fost printre angajații de la Antena 1 care au contractat COVID-19 în urmă cu o lună. În vârstă de 51 de ani, artistul a avut nevoie de internare și, din fericire, organismul său a luptat foarte bine cu boala apărută în China la finalul anului trecut. La momentul respectiv, conducerea televiziunii a suspendat filmările show-ului ”Te cunosc de undeva”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.