Pus la zid de vărul lui Pian, Jador a fost luat la mișto de nea Mărin: ”De la ceaun ai plecat, la ceaun ai ajuns!”

Publicat: 22/08/2020 | 15:47
Pus la zid de vărul lui Pian, Jador a fost luat la mișto de nea Mărin: ”De la ceaun ai plecat, la ceaun ai ajuns!”

Jador a fost luat pe sus de George Pian, vărul liderului Emi Pian, ucis acum două săptămâni, după ce artistul ajunsese numărul unu pe Youtube. Acum, a fost rândul lui nea Mărin să se ia de Jador. Doar că a folosit doar ironia.

CITEȘTE ȘI: PLANUL DIABOLIC AL INTERLOPILOR PENTRU A-L UMILI PE JADOR: ”VOR SĂ-L PUNĂ ÎN GENUNCHI ȘI SĂ…”

Jador a fost filmat chiar în tirul ”miștourilor” venit de la nea Mărin, după ce fusese surprins cărând un ceaun uriaș. „Ia uite, de la ceaun ai plecat, la ceaun ai ajuns! Murdărești ăla, nebunule. Nu-ți fac nimic, promit!”, a spus atunci Nea Marin, iar toți cei prezenți s-au tăvălit de râs.

Jador, ironizat de nea Mărin, după scandalul cu Duduienii

George Pian a avut o intervenție pe canalul de Youtube în care-l făcea praf pe Jador, cel care devenise numărul 1 în trend, devansându-l pe preferatul interlopilor, Dani Mocanu. Au fost vorbe și mai dure, daar și ironice din parteaa lui Pian, însă totul s-a închis la intervenția lui Leo de la Strehaia.

Cel care este și nașul lui George Pian l-a invitat pe acesta la o sesiune video de câteva minute în care a reușit să detensioneze situația. Leo i-a împăcat pe Pian și pe Jador. Mai mult, George Pian avea să dezvăluie, în direct, că totul fusese doar o glumă la început, apoi a continuat scandalul pentru a crește canalul de Youtube. ”Tot ce am făcut a fost o glumă. Ce a fost la început… Am crezut că astfel îmi voi crește urmăritorii pe Youtube. Ba chiar unii urmăritori ai mei au și spus că George face asta pentru a-și crește canalul de Youtube. Și fanii lui Jador au intrat la mine pe canal… Dar nu m-a deranjat asta, m-a bucurat chiar, pentru vizualizări”, a spus interlopul.