Cum l-a împăcat „Prințul țiganilor” pe Jador cu vărul lui Emi Pian. ”Totul a fost o…”

Publicat: 22/08/2020 | 13:27

Scandal uriaș a ieșit pe internet, între George Pian, vărul lui Emi Pian, liderul Duduienilor ucis după o noapte de barbut, și Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Interlopul l-a umilit pe cântăreț, pe canalul lui de Youtube. Doar că acum a intervenit Leo de la Strehaia, cu gând de ”îmblânzire”. CANCAN.RO vă prezintă detaliile uluitoare care au condus la marea împăcare.

(CITEȘTE ȘI: PLANUL DIABOLIC AL INTERLOPILOR PENTRU A-L UMILI PE JADOR: ”VOR SĂ-L PUNĂ ÎN GENUNCHI ȘI SĂ…”)

Foc și pară a fost George Pian când și-a făcut vlog și a văzut că Jador urcă în trending, pe Youtube. Atunci a decis să-i ”ia” capul! Așa că, pe canalul lui de Youtube, a lansat ofensiva, cu artileria grea. A postat videoclipul care avea să-l desființeze pe bietul Jador, nimeni altul decât cel care lua o ”bătăiță” în parcarea unul club de pe litoral. „Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: Aoleu Simina, te-a … Alex. Ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending….

Jador a fost ”tăvălit” pe Youtube de George Pian, vărul lui Emi Pian, fostul lider al Duduienilor ucis acum două săptămâni

Da, mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending două-trei luni, cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai mureau câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă. Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?”, a spus George Pian.

Nu era deloc finalul filmulețului în care Jador era „tăvălit” de vărul lui Emi Pian, fostul lider al Duduienilor. „Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat… Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat, pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!”, a încheiat George Pian.

Leo de la Strehaia a intervenit în conflictul Pian – Jador: ”A fost o glumă!”

Leo de la Strehaia este nașul lui George Pian, dar și prieten cu Jador. Unde mai pui că-i mega-cunoscut și are un greu cuvânt de spus în lumea interlopă. Așa că și-a propus să-i împace pe cei doi. Ce a ieșit? L-a invitat pe Pian la o discuție sinceră, transmisă pe canalul lui de Youtube. ”Am venit mai mult pentru Jador, ca să facem pace! Să te împac cu el. Consider că așa este lumea, vă mai certați, vă mai împăcați, până la urmă, trebuie să facem cumva”, a spus, pentru început, Leo. 

”Hai să-ți spun ceva: este o controversă, o ceartă… Toată lumea se întreabă de ce? Nașule, a fost o glumă și este o glumă în continuare, pentru că deja a luat mult prea multă amploare. Nu am vrut să vorbesc despre asta, dar îți spun ție, că ești nașul meu. A fost o glumă la început, la fel cum a glumit el cu Vulpița, că s-a luat de Vulpița, că a spus că ea nu are ce să caute în trend și așa mai departe… Asta am văzut și eu cu Jador, văzând că a prins treaba asta cu scandalul. Am continuat s-o fac, crezând că fac o glumă”, a fost imediat răspunsul lui George Pian.

Leo de la Strehaia i-a împăcat, într-un live, pe George Pian și pe Jador

Leo de la Strehaia i-a atras, imediat, atenția că de la o glumă a ieșit mare scandal. ”Toată lumea care vede o să zică, aoleu, ce ai cu Jador?” Iar George a lămurit și acest aspect. ”M-a respectat mereu, îl respect și eu… Tot ce am făcut a fost o glumă. Ce a fost la început… Am crezut că astfel îmi voi crește urmăritorii pe Youtube. Ba chiar unii urmăritori ai mei au și spus că George face asta pentru a-și crește canalul de Youtube. Și fanii lui Jador au intrat la mine pe canal… Dar nu m-a deranjat asta, m-a bucurat chiar, pentru vizualizări”, a spus interlopul.

(NU RATA: MIRCEA NEBUNU’, DECLARAȚII-BOMBĂ PENTRU JADOR: “IA-ȚI IUBITA, AI LĂSAT-O GRAVIDĂ”! CUM ARATĂ BRUNETA CARE S-A IUBIT PASIONAL CU ARTISTUL )

Finalul i-a aparținut lui Leo: ”Vezi, Jador, George nu are nimic cu tine, totul a fost o glumă. Care s-a dus destul de departe, dar important este că nu are nimic cu tine. A fost o caterincă. Am și eu fanii mei și îi rog să se aboneze la contul de Youtube George Pian pentru că au ce vedea! Omul ăsta are ce să vă povestească. Cum eu nu fac așa ceva, caterinca pe care el o face este foarte frumoasă.”

Leo i-a împăcat pe Pian și Jador. ”Este absurd și inuman!”

Un amic al lui Jador a comentat subiectul, la scurt timp după ce Leo de la Strehaia și George Pian rezolvaseră marele caz. ”Leo, tot respectul pentru că ai intervenit și ai pus punct acestui scandal! Este absurd și inuman să-l amenințe individul ăsta pe Jador doar pentru că Jador este iubit de public, iar piesele lui urcă pe primele locuri în trending pe Youtube!

Bine măcar că a recunoscut că a făcut totul doar ca să atragă atenția lumii și să-și facă abonați pe Youtube. Sper să nu aibă cu adevărat intenția de a-i face rău lui Jador doar pentru că muzica lui place publicului! Jador este un om pașnic, cu bun simț, care își vede de treaba lui, nu deranjează pe nimeni și nu dă curs scandalurilor, așa că individul ăsta chiar nu are de ce să se ia de el sau să-l amenințe”, a scris fanul lui Jador.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.