Jador a dat lovitura! Cum sună melodia pe care manelistul a lansat-o alături de Costi Ioniță

Publicat: 04/07/2020 | 22:15
Jador a dat lovitura! Cum sună melodia pe care manelistul a lansat-o alături de Costi Ioniță

Tace și le face! Jador le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi, după ce a lansat cea mai tare piesă care va rupe topurile în această vară! Mai exact, manelistul a colaborat cu nimeni altul decât Costi Ioniță, iar ceea ce a ieșit a ajuns, în numai câteva ore, locul 3 în trendingul de pe Youtube și este într-o continuă urcare!

În ultima perioadă, colaborările dintre maneliști și artiști de muzică raggaeton sau latino a devenit un adevărat trend. Cei care au lansat această provocare au fost nimeni alții decât Jador și Lino Golden, cu melodia „Dau Moda”, care a rupt Youtube-ul în două, iar în cel mai scurt timp a apărut o altă colaborare care i-a lăsat pe toți fără replică: Jador și Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, Baby”, care a avut și ea un adevărat succes.

NU RATA -RUBY, IRONIZATĂ DE FANI DUPĂ CE A COLABORAT CU FLORIN SALAM ȘI COSTI IONIȚĂ: „DACĂ NU POȚI SĂ-I ÎNVINGI ÎN TRENDING, CÂNȚI CU EI”

Mai departe, cea care a surprins a fost Ruby, care a colaborat cu Florin Salam și Costi Ioniță și au lansat împreună piesa „Rapido”. Acum…Jador lovește din nou și se pare că este vorba despre lovitura de grație!

Jador a lansat melodie alături de Costi Ioniță

Așa cum vă spuneam, Jador a dat lovitura! Artistul a colaborat cu nimeni altul decât Costi Ioniță, dar și cu Emilia, Dodo, Jay Maly și au scos împreună melodia „Jale”, care urcă ușor în clasamentul de pe Youtube. Piesa are un ritm raggaeton și este numai bună pentru zilele și nopțile de vară și cu siguranță va rupe toate topurile, așa cum s-a întâmplat cu orice melodie lansată de Jador.

CITEȘTE ȘI – S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂIA PE CARE MARIO FRESH A PRIMIT-O LA MAMAIA. CE GEST NECUGETAT AR FI FĂCUT JADOR

Piesa „Jale” a fost lansată pe 4 iulie și a adunat, până în acest moment peste jumătate de milion de vizualizări, la numai câteva ore de când a fost postată pe platforma Youtube.