Ruby, ironizată de fani după ce a colaborat cu Florin Salam și Costi Ioniță: „Dacă nu poți să-i învingi în trending, cânți cu ei”

Autor:
Publicat: 04/07/2020 | 20:56
Ruby, ironizată de fani după ce a colaborat cu Florin Salam și Costi Ioniță: „Dacă nu poți să-i învingi în trending, cânți cu ei”

Colaborarea dintre Ruby, Florin Salam și Costi Ioniță a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși fanii artiștilor s-au așteptat la mult mai mult, finalul piesei le-a adus o profundă dezamăgire. 

Melodia „Rapido” lansată de Ruby, Florin Salam și Costi Ioniță se menține de câteva zile pe locul 1 în trending, însă fanii acestora sunt extrem de dezamăgiți. Mai mult, Ruby a fost luată la mișto de internauții care susțin că această colaborare a ridicat-o enorm pe Ruby și a fost făcută pentru că altfel nu avea nicio șansă să intre în trending.

NU RATA – SCANDAL DUPĂ COLABORAREA LUI FLORIN SALAM CU RUBY ȘI COSTI IONIȚĂ! “CEA MAI PROASTĂ PIESĂ ÎN CARE A «CÂNTAT» SALAM” | VIDEO

Ruby, ironizată de fani după colaborarea cu Florin Salam și Costi Ioniță

Imediat după ce a postat melodia „Rapido” pe canalul său de Youtube, internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante, la adresa celor trei artiști. Unii s-au declarat extrem de dezamăgiți de faptul că Florin Salam și Costi Ioniță nu au contribuit prea mult în piesă, aceștia având doar 2-3 versuri.

CITEȘTE ȘI – DE LA ȘEF DE ȘANTIER, LA PRINȚESĂ PE TRON. RUBY, SUPERBĂ ÎN ULTIMUL PICTORIAL | VEZI POZE

„Îmi plac foarte mult versurile lui Florin Salam și Costi Ioniță. Forță / Dacă nu poți să-i învingi în trending, cânți cu ei / Florin Salam cu trei cuvinte a făcut toată melodia / Urmează Nicolae Guță cu Justin Bieber / Manelizarea României este aici / Urmează Delia și Nicolae Guță / Urmează Tzancă Uraganu și Antonia / Versurile sunt praf, melodia a ajuns pe locul 1 datorită lui Salam și datorită lui Costi Ioniță” au scris internauții, despre piesa lansată de Ruby, alături de cei doi artiști.

Piesa „Rapido” a fost lansată pe 30 iunie și a cunoscut un succes răsunător. Până în acest moment, aceasta a adunat peste 2 milioane de vizualizări și se află pe locul 1 în trendingul de pe Youtube. Cu toate acestea, piesa i-a dezamăgit pe cei care se așteptau ca artiștii să cânte mai mult de 2-3 versuri.