De la șef de șantier, la prințesă pe tron. Ruby, superbă în ultimul pictorial | VEZI POZE

Publicat: 30/06/2020 | 17:12

După o perioadă în care și-a renovat casa, Ruby (31 de ani) pare să fi revenit la activitățile “regale”. Cel puțin așa reiese dintr-o serie de postări recente ale cântăreței pe pagina sa de Instagram.

Vă mai amintiți versurile: “Bună, sunt Ruby – Ruby Regina / Unii-mi zic Rubycon, alții Rubyna?”. Acum 5 ani, împreună cu ceilalți finaliști ai show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu, Ruby lansase celebra piesă “Lasă cucu-n pace”, care i-a confirmat statutul de supervedetă și titulatura de “regină”.
Artista își folosește pagina de Instagram pentru a-și ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Chiar și în timpul carantinei, ea și-a actualizat statusul de câteva ori pe săptămână. De data aceasta, și-a suprins fanii cu cele mai noi postări în care apare la o ședință foto purtând ținute de seară, o coroană aurie și alte însemne “princiare”. În toate pozele apare fericită și zâmbitoare, iar în dreptul multora chiar scrie “queen (n.r.:regină)”.

E greu de spus dacă sunt fotografii de promovare pentru un nou proiect sau pentru o nouă piesă, însă suntem siguri că o să aflăm foarte curând, cântăreței nestându-i în obicei să-și lase fanii să aștepte.

Ruby, regină sau prințesă? Cât de bine arată cântăreața la ultima ședință foto

Nu e niciun secret că Ruby este una dintre cele mai interesante și provocatoare cântărețe de la noi, iar recent, şi-a surprins fanii apărând într-o postură de zile mari, pozând ca o regină (sau prințesă?) pe tron. Temperamentală și jucăușă, Ruby (31 de ani) reușește la fel de ușor să intre în rolul unei luptătoare (“Asia Express” sau “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”), al unei tinere fragile (“Bună, ce mai zici”) sau al unei bombe sexi. Iar în ultimele fotografii de pe Instagram, Ruby apare mai îmbrăcată decât ne-a obișnuit: o rochie lungă superbă, cu paiete și ornamente aurii, o altă rochie lungă, neagră cu o coroană roșie, făcută parcă special pentru ocazie, și o ținută neagră, scurtă. Ba chiar, vedeta apare surprinsă și mâncând un meniu fast food, probabil în pauzele de la ședința foto.

În mai toate ipostazele vedeta poartă o coroană pe cap. De altfel, cântăreața se afișează frecvent cu accesorii spectaculoase de păr, cum a fost și în videoclipul pentru cea mai populară piesă a ei de până acum, “Condimente”.

“E un proiect nou, nu pot spune foarte multe acum decât că m-am simțit foarte bine în ipostaza de prințesă. Săptămâna aceasta voi împărtăși totul cu voi, abia aștept!”, ne-a declarat cântăreața.

Citește și...