Mircea Nebunu’, declarații-bombă pentru Jador: “Ia-ți iubita, ai lăsat-o gravidă”! Cum arată bruneta care s-a iubit pasional cu artistul | FOTO

Publicat: 25/07/2020 | 11:07

Surpriză pentru Jador, dar și pentru apropiații și fanii săi! Îndrăgitul artist a aflat dintr-o înregistrare că se pregătește să devină tată. Bruneta cu care el s-a iubit pasional a stat la masă cu Mircea Nebunu’ căruia i s-a confesat despre minunea pe care o poartă în pântece. Tânăra susține că este iubita oficială a cântărețului și că acesta nu este un bărbat care face alegeri înțelepte. 

Citește și: Jador, reacție dură după mesajele publicate de Bianca Pop în mediul online: “Am alte preferințe la fete”

Mircea Nebunu’, declarații-bombă pentru Jador: “Ia-ți iubita, ai lăsat-o gravidă!”

Controversatul interlop l-a pus pe jar pe Jador după ce a declarat public că acesta a lăsat gravidă o brunetă sexy. El a făcut afirmațiile într-un live pe Facebook care a apărut ulterior și pe YouTube.

“Vino, mă, ia-ți iubita de-aici, ai înnebunit? Ai lăsat iubita la noi, aici? Uite, iubita lui Jador”, a spus Mircea Nebunu’ la începutul filmării.

La scurt timp de la această dezvăluire-bombă, el i-a spus tinerei: “Ce ți-a făcut, drăguță?”, iar ea a răspuns imediat: “M-a lăsat gravidă”. Ulterior, controversatul bărbat l-a sfătuit pe cântăreț să ia legătura cu bruneta alături de care a trăit clipe fierbinți și care acum îi poartă copilul – puteți vedea mai multe imagini cu tânăra în galeria foto a articolului.

“Te-a abandonat? Jador, vino, frate și ia-ți iubita că s-a oprit să bea un suc, ai luat-o razna, fratele nostru? (…). Jador de la «Puterea Dragostei», ai lăsat-o pe fata asta gravidă. Te așteptăm aici să o iei. Ai lăsat-o aici. Măcar răspunde la telefon. Da, este iubita lui. Uite ce frumoasă este, el a lăsat-o gravidă și a blocat-o pe telefon. Te așteaptă aici să bei o cafea. Vrei să scapi de ea și o arunci aici, în grădina mea. Ai zis că ajungi în doua ore și nu ai mai venit. Uite mesajele, dovada. E fata frumoasă, are 21 de ani și Jador a lăsat-o gravidă și nu mai vrea să vorbească cu ea”, a mai declarat Mircea Nebunu’.

Unul dintre bărbații aflați la masă a intervenit și a spus: “Urât, mă, Jador ce faci!”, iar bruneta a mărturisit: “Nu glumesc, sunt iubita oficială. Eu sunt cuminte, el nu”.

Nu rata: Ei sunt preferați să câștige Puterea Dragostei, sezonul 2! Adriana Bahmuțeanu, mărturii-surpriză înainte de finală: “E un băiat deștept care știe să se poarte cu o femeie”

Mircea Nebunu' a afirmat într-un live pe că Jador urmează să devină tătic după ce s-a iubit pasional cu o brunetă cu ochii negri: “Ia-ți iubita, ai lăsat-o gravidă” © Facebook/YouTube
Mircea Nebunu’ a afirmat într-un live pe că Jador urmează să devină tătic după ce s-a iubit pasional cu o brunetă cu ochii negri: “Ia-ți iubita, ai lăsat-o gravidă” © Facebook/YouTube

Descoperă și: Cine și cum i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor + De la ce a pornit de fapt bătaia

Jador și What’s UP, pe locul 1 în trending pe YouTube cu melodia “Ce n-aș da”

Jador, pe numele din buletin Remus Ionuț Dumitrache, se află pe locul 1 în trending pe YouTube-ul din România cu cea mai nouă piesă, “Ce n-aș da”, care este o colaborare cu artistul What’s UP. Pe locul doi au coborât Abi Talent și Dorian Popa care au lansat o melodie împreună pe 10 iulie, iar pe locul trei se află Lidia Buble cu noul single, “Cu ochii ăia verzi”. Pe locul 4 sunt astăzi Pepe, Andra și Connect-R cu piesa “Inima mea”, iar pe locul 5 este tot fostul concurent de la “Puterea Dragostei” – este vorba despre melodia “Jale”, la care Jador a lucrat împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi Ioniță.

Află și: Cine și cum i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor + De la ce a pornit de fapt bătaia