Jador, reacție dură după mesajele publicate de Bianca Pop în mediul online. „Am alte preferințe la fete”

Autor:
Publicat: 14/07/2020 | 20:40
Jador, reacție dură după mesajele publicate de Bianca Pop în mediul online. „Am alte preferințe la fete”

Jador a reacționat la speculațiile care au apărut în mediul online legate de o presupusă relație cu ispita Bianca Pop. Totul a pornit de la declarațiile brunetei, care nu s-a sfiit să își arate admirația pentru cântăreț. Însă Jador nu a lăsat lucrurile la voia întâmplări și a adus lămuri legate de acest subiect.  

Bianca Pop și-a surprins fanii. Ispita de la „Insula iubirii” a făcut un anunț șocant pe contul personal de Instagram. Se pare că bruneta a pus ochii pe Jador și este pregătită să îi facă chiar și doi, trei copii.

Recent, Bianca a făcut o nouă dezvăluirea și și-a exprimat public admirația față de carismaticul Jador. Mai mult, după ce a enumerat toate calitățile artistului, bruneta a plusat și a făcut trimitere la o legătură amoroasă. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ! ISPITA BIANCA POP ŞI JADOR: „CÂND NE ÎNTÂLNIM, ÎI FAC 2-3 COPII”)

„Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii, a declarat Bianca.

Jador, reacție vehementă

În urma declarațiilor Biancăi, mulți fani s-au întrebat dacă este vorba despre un nou cuplul în showbiz, însă Jador a dat cărțile pe față și a reacționat vehement. (VEZI ȘI: S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂIA PE CARE MARIO FRESH A PRIMIT-O LA MAMAIA. CE GEST NECUGETAT AR FI FĂCUT JADOR)

Artistul a explicat că în ultima perioade au apărut mai multe fete care pretind că vorbesc cu el, iar artistul a ținut să precizeze că aceste lucru nu e adevărat. Chiar dacă nu a vrut să dea nume, mulți au presupus că acesta face referire și la ispita Bianca Pop.

„Am observat că sunt tot felul de fete cunoscute care pretind că vorbesc cu mine, pretind că sunt într-o relație cu mine. Nu e așa. Și nici nu vreau vreo cunoscută de genul ăsta. Am alte preferințe la fete”, a declarat Jador, potrivit Antena Stars.