Ei sunt preferați să câștige Puterea Dragostei, sezonul 2! Adriana Bahmuțeanu, mărturii-surpriză înainte de finală: “E un băiat deștept care știe să se poarte cu o femeie”

Publicat: 25/07/2020 | 10:21

Concurenții rămași în finala emisiunii “Puterea Dragostei”, dar mai ales fanii lor au început numărătoarea inversă pentru marele premiu și, totodată, pentru mult râvnitul trofeu! Înainte de ultima ediție a celui de-al doilea sezon, Adriana Bahmuțeanu a făcut mărturii-surpriză care i-a determinat pe mulți să creadă că participanții pe care i-a nominalizat au mari șanse să devină câștigătorii reality show-ului matrimonial de la Kanal D.

Citește și: Apropiații au dat-o de gol! Motivul principal pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei are legătură cu iubitul misterios

Adriana Bahmuțeanu, mărturii-surpriză înainte de finală de la “Puterea Dragostei”

Adriana Bahmuțeanu se numără printre vedetele care au urmărit evoluția unora dintre participanții de la “Puterea Dragostei”, iar Bianca și Livian sunt preferații ei. Și, potrivit, dezvăluirilor sale, își dorește ca ei să devină câștigătorii sezonului doi.

“Îi susțin pe Bianca și Livian. De ce? Pentru că sunt un cuplu frumos. Livian e băiat deștept, care știe să se poarte cu o femeie, ceea ce nu e puțin lucru. Plus că are și stofă de vedetă TV. Bianca e o fetiță care s-a transformat în femeie chiar în fața telespectatorilor, la «Puterea Dragostei». Mi-a plăcut că a luptat pentru dragostea ei. Eu cred că povestea lor ar putea deveni o adevărată telenovelă, nu știu, poate un reality-show sau ceva de genul ăsta, separat de «Puterea Dragostei»”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, potrivit publicației fanatik.ro.

Nu rata: Andreea Mantea, mesaj emoționant înainte de finala de la “Puterea dragostei”! Cine o să fie câștigătorii sezonului

Finala reality show-ului matrimonial de la Kanal D va fi difuzată mâine, 26 iulie, de la ora 16:00 și de la ora 19:00. Și, totodată, este ultima zi în care Andreea Mantea va prezenta “Puterea Dragostei”, un show atât de îndrăgit, încât a creat adevărate comunități în mediul online.

Adriana Bahmuțeanu, critici dure la adresa artiștilor Jador și Rafaelo

“Nu mi-a plăcut Rafaelo de când l-am văzut la emisiune. Mi s-a părut că a intrat mai mult pentru a-și face reclamă, mi s-a părut fals, că nu caută o iubire. Apoi, a început colaborarea cu Vulpița și am avut și confirmarea. A făcut totul pentru celebritate, încercând să urmeze modelul Jador. De fapt, mulți au încercat să-l imite pe Jador, a mai declarat fosta prezentatoare de la Antena Stars, conform sursei citată mai sus.

Află și: Jador, reacție dură după mesajele publicate de Bianca Pop în mediul online: “Am alte preferințe la fete”

Cine sunt câștigătorii primului sezon de la “Puterea Dragostei”

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului matrimonial de la Kanal D. Andreea Mantea i-a predat deja Cristinei Dorobanțu ștafeta de prezentatoare a emisiunii “Puterea Dragostei” – în urmă cu două zile, frumoasa șatenă a dezvăluit câteva impresii de pe platourile de filmare unde a început să înregistreze primele ediții din sezonului trei; desigur, ea i-a cunoscut pe noii concurenți care au început cursa către găsirea sufletului pereche.

Descoperă și: Cristina Mihaela Dorobanţu, ce dramă! Noua prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a despărţit de iubit chiar înainte să facă nunta