Andreea Mantea, mesaj emoționant înainte de finala de la „Puterea dragostei”! Cine o să fie câștigătorii sezonului

Autor:
Publicat: 24/07/2020 | 17:55
Andreea Mantea, mesaj emoționant înainte de finala de la „Puterea dragostei”! Cine o să fie câștigătorii sezonului

Unul dintre cele mai urmărite reality show-uri ajunge la final. În această duminică se încheie al doilea sezon „Puterea Dragostei”. Telespectatorii o să afle cine sunt marii câștigători și își pot susține favoriții.

Sezonul doi a ajuns la final, iar cei șase concurenți rămași în casa „Puterea Dragostei” au șansa să câștige marele premiu. Cei doi norocoși, o fată și un băiat vor intra în posesia Marelui Trofeu, dar și a premiului de 10.000 de Euro. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA VA PREZENTA ALTĂ EMISIUNE LA KANAL D, DUPĂ CE A RENUNȚAT LA PUTEREA DRAGOSTEI: “VĂ DAU UN INDICIU: VOI AVEA UN PARTENER”)

De asemenea, odată cu terminarea sezonului se oprește și prezența Andreei Mantea în cadrul emisiunii. Bruneta nu o să mai joace rolul de prezentatoare și în următorul sezon. În acest context, cu doar două zile înainte de marea finală, Andreea a ținut să transmită un mesaj emoționant despre traseul pe care concurenții l-au avut și despre ce a însemnat acest sezon.

 „Iată că mai avem doar 2 zile până la încheierea acestui sezon. S-au întâmplat atât de multe lucruri încât nici nu-mi vine să cred ca se termină. Este foarte emoționant, am emoții uriașe pentru cei șase finaliști pentru că, din punctul meu de vedere, cu toții merită felicitări și trebuie să se simtă câștigători; au rezistat atât de mult și și-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trăiri, foarte intense, dar iată ca in final vor fi doar doi câștigători, pe care îi vom afla duminica aceasta”, a spus Andreea Mantea.

Cine sunt favoriții sezonului

Emoțiile sunt mari atât pentru cei șase concurenți rămași, cât și pentru telespectatori. Toată lumea așteaptă deznodământul. Cei doi câștigători o să fie votați de telespectatori și vor intra în posesia marelui premiu. (VEZI ȘI: APROPIAȚII AU DAT-O DE GOL! MOTIVUL PRINCIPAL PENTRU CARE ANDREEA MANTEA A RENUNȚAT LA PUTEREA DRAGOSTEI ARE LEGĂTURĂ CU IUBITUL MISTERIOS)

După o luptă lungă, după lacrimi vărsate și sentimente expuse, se pare că favoriții sezonului sunt Bianca și Livian, care au trecut prin multe pe parcursul emisiunii. Totuși, rămâne de văzut cine va convinge publicul și va reuși să pună mâna pe trofeu.