Cristina Mihaela Dorobanţu, ce dramă! Prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a despărţit de iubit chiar înainte să facă nunta

Publicat: 16/07/2020 | 08:52
Cristina Mihaela Dorobanţu, ce dramă! Prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a despărţit de iubit chiar înainte să facă nunta

Cristina Mihaela Dorobanțu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a trecut printr-o despărțire-șoc, chiar înainte de nuntă. Șatena ar fi trebuit să fie la altar în această vară, însă în urmă cu câteva luni ea s-a separat de iubitul cu care a avut o relație de șase ani. Mai mult, ea iubește din nou.

Cristina Mihaela Dorobanțu a tras linie și a început o nouă viață. După o relație de șase ani cu iubitul ei Mihai, prezentatoarea de la Kanal D a pus punct. Întâmplarea face ca acest lucru să se întâmple fix înainte de nuntă, ceea ce înseamnă că situația dintre cei doi a fost gravă, încât să ajungă la separare definitivă înainte de a-și uni destinele.

La scurt timp după despărțirea uimitoare, Cristina Mihaela și-a găsit un nou iubit! CANCAN.RO a aflat că este vorba despre un milionar din Cluj, pe nume Paul George Lung, ce deține o firmă de închirieri de mașini de lux, dar și o firmă care produce energie electrică. El este, se pare, omul care îi furnizează energie Cristinei Mihaela în prezent.

Cristina Mihaela și Paul George Lung, noul ei iubit

Ce declara Cristina Mihaela despre nunta cu fostul iubit

În urmă cu ceva timp, Cristina Mihaela dădea zvon în țară că nunta este pe cale să vină. Ea  povestit pentru VIVA! Când plănuia să facă pasul cel mare cu Mihai.

„Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă!

Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea. (…)”, a spus Cristina Mihaela anul trecut.

Mai mult, Cristina Mihaela a detaliat puțin și despre cum vrea să arate rochia de mireasă, semn că șatena avea speranțe pentru ziua cea mare cu iubitul Mihai și nimic nu prevedea această despărțire.

„Eu am spus toată viaţa că o sirenă, aşa în pantaloni. Cu siguranţă, va fi simplă, nu o să vă şochez. Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.”, a spus Cristina Mihaela.