Cine este Cristina Mihaela Dorobanţu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Publicat: 23/07/2020 | 10:58

La 29 de ani, Cristina Mihaela Dorobanţu se consideră o femeie norocoasă și împlinită! “A bifat” deja trei emisiuni de la Kanal D și, de curând, ea a semnat cu șefii postului de televiziunii un nou contract prin care a devenit noua prezentatoare de la “Puterea Dragostei”. Conform celor mai noi dezvăluiri făcute chiar de carismatica șatenă, filmările pentru cel de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial au început.

Citește și: Andreea Mantea, implorată să rămână să prezinte sezonul 3 de la Puterea Dragostei

Cine este Cristina Mihaela Dorobanţu, noua prezentatoare de la “Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor prin frumusețe și atitudine din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D. Atunci, tânăra a ajuns în marea finală. Anul trecut, fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului unde s-a remarcat și a avut parte de o surpriză din partea juraților și a prezentatoarei: un tort impresionant și un superb buchet cu flori, pentru că era ziua ei de naștere.

Cristina Mihaela Dorobanţu a împlinit 28 de ani pe 27 iunie 2019 © Facebook
Cristina Mihaela Dorobanţu a împlinit 28 de ani pe 27 iunie 2019 © Facebook

Nu rata: Cristina Mihaela Dorobanţu, ce dramă! Prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a despărţit de iubit chiar înainte să facă nunta

După ce s-a încheiat participarea sa la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu.

Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii “Teo Show” și a moderat concursul “Îmi place dansul” împreună cu Victor Slav © Facebook
Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii “Teo Show” și a moderat concursul “Îmi place dansul” împreună cu Victor Slav © Facebook

Cristina Mihaela Dorobanțu a început filmările pentru sezonul 3 de la “Puterea Dragostei”

În prezent, Cristina Mihaela Dorobanțu se află în Istanbul, unde a început i-a cunoscut deja pe concurenții sezonului trei de la “Puterea Dragostei” și au început să filmeze primele ediții ale emisiunii. Acestea vor rula după 26 iulie, când are loc finala celui de-al doilea sezon – tot atunci este și ultima apariție a Andreei Mantea pe platourile de filmare ale îndrăgitului proiect de televiziune.

Astăzi, noua prezentatoare reality show-ului matrimonial a publicat o poză mai veche făcută în Istanbul și a transmis următoarele gânduri: “(…) nu prea am timp să mai fac poze pentru că sunt prinsă cu filmările sezonului 3 @putereadragosteiro! Abia aștept să îi cunoașteți pe noii concurenți! Sunt wow! ??? #putereadragostei❤️concurenți #putereadrahosteisez3 #istanbul?? #behappy❤️ #perfectlovers #helloworld?”.

Cristina Mihaela Dorobanţu, poveste de dragoste alături de un milionar din Cluj

De câteva luni bune, Cristina Mihaela Dorobanţu și Paul George Lung formează un cuplu și lucrurile par să meargă foarte bine între ei. Milionarul din Cluj deține o firmă de închirieri de mașini de lux. Și… pentru o reclamă bună, el a apelat la vedetele din showbizul românesc care au avut ocazia să se plimbe gratis cu bolizii de zeci de mii de euro. În afară de această afacere, iubitul prezentatoarei de la “Puterea Dragostei” are o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot! Paul George Lungu se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete.

Află și: Andreea Mantea va prezenta altă emisiune la Kanal D, după ce a renunțat la Puterea Dragostei: “Vă dau un indiciu: voi avea un partener”