Andreea Mantea, implorată să rămână să prezinte sezonul 3 de la Puterea Dragostei

Publicat: 15/07/2020 | 10:36
Andreea Mantea a fost implorată să rămână să prezinte sezonul 3 de la “Puterea Dragostei”, iar reacția sa nu a venit imediat. După ce reflectat un timp, vedeta de la Kanal D a oferit primele declarații despre plecarea sa de la cârma reality show-ului matrimonial.

Citește și: Reuniune de familie! Andreea Mantea, surpriză de ziua lui Cristian Mitrea. Vedeta a venit în România, împreună cu David

Andreea Mantea, implorată să rămână să prezinte sezonul 3 de la “Puterea Dragostei”

Vestea că Andreea Mantea părăsește marea familie frumoasă a emisiunii “Puterea Dragostei” a adus suferință în sufletele fanilor ei. Iar din noaptea în care Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit că va fi gazda reality show-ului de la Kanal D începând cu sezonul 3, pagina de Facebook, dar și cea de Instagram a celebrei brunete s-a umplut de întrebări și mesaje emoționante. În timp ce unii o rugau pe Andreea Mantea să rămână la cârma proiectului de televiziune, alții o întrebau ce motiv are să plece. Au fost însă și câțiva care bănuiesc că aceasta va modera o altă emisiune. Ne pare rău că nu mai sunteți prezentatoare în sezonul 3. Am impresia că veți fi prezentatoare la o altă emisiune (…). Meritați, mult succes, i-a scris o doamnă care o apreciază enorm pe fosta parteneră a lui Cristi Mitrea.

Nu rata: Cristina Dorobanțu, primele declarații despre prezentarea sezonului 3 al show-ului “Puterea Dragostei”

“Nu plecaaa!! Ești cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai minunată!! Noi de-abia așteptam sezonul 3 să vină alți concurenți și tu ne lași??? De ce??? 🙁 (…). Aici îți stătea așa de bine”, “Te roggggg rămâi la sezonu 3😭😭😭”, “Rămâi în sezonul 3! Facem petiție, strângem voturi, intrăm în grevă, numai nu ne lăsa (…)”, “Andreea, de ce nu rămâi și în sezonul 3 PD???? 😢💕❤️❤️💕”, “Frumoasă ca întotdeauna, o doamnă inteligentă și cu mult respect ❤️🙏” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

În vârstă de 33 de ani, Andreea Mantea nu a răspuns comentariilor primite pe Instagram și Facebook, pentru că a vorbit despre motivul plecării în cadrul unui interviu emoționant în care a subliniat și cât de greu i-a fost în perioada în care granițele României au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus.

Descoperă și: Ce salariu are Andreea Mantea, la Puterea Dragostei. Suma impresionantă pe care o încasează prezentatoarea de la Kanal D

Primele dezvăluiri ale Andreei Mantea privind încheierea contractului pentru “Puterea Dragostei”

“A fost o perioada foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei, pentru că mi-a fost imposibil să mă intorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!” , a declarat vedeta Kanal D, relatează kfetele.ro.

Sezonul doi al reality show-ului matrimonial se va încheia duminică, 26 iulie. Tot în ziua finalei de la “Puterea Dragostei” va fi ultima dată când Andreea Mantea va modera îndrăgitul show care a creat adevărate comunități în mediul online. Vedeta prezintă la Kanal D emisiunea “Se strigă darul” împreună cu moderatorul Mihai Mitoșeru, care a trecut recent printr-o operație extrem de delicată… ar fi putut să-l coste viața dacă problema medicală nu era descoperită la timp.