Câţi bani a făcut Vulpiţa în 6 luni de contract cu Acces Direct. S-a îmbogăţit şi din piesele scoase cu Axinte şi Rafaelo

Autor:
Publicat: 22/07/2020 | 10:45
Câţi bani a făcut Vulpiţa în 6 luni de contract cu Acces Direct. S-a îmbogăţit şi din piesele scoase cu Axinte şi Rafaelo

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpiței nu-i mai ajungi la nas, de când este vedetă de Capitală! A uitat de sărăcia lucie din Blăgești și acum țintește tot mai sus. Cu toate acestea, ceea ce nimeni nu prea a știut este câți bani a reușit Veronica Stegaru să adune, de când este la Acces Direct.

Vulpița de la Acces Direct a reușit să strângă o adevărată avere de când este vedetă în Capitală, lucru pe care nu mulți oameni l-au știut până acum.

Ei bine, vă spunem noi despre ce sumă este vorba. Veronica Stegaru și Viorel câștigă, lunar, împreună, suma de 2.000 de euro din aparițiile la Acces Direct. La această sumă se adaugă aproape 2.000 de euro, sumă pe care cei doi au câștigat-o, lejer, pentru fiecare milion de vizualizări pe Youtube.

Deci…una peste alta, Vulpița și Viorel s-au ales cu câteva zeci de mii de euro, de când au ajuns în București. Nu se știe dacă cei doi au acces complet la toți banii sau sunt ajutați de echipa emisiunii de la Antena 1 să îi gestioneze.

Vulpița de la Acces Direct, „vânată” de bărbați, la întoarcerea în Blăgești

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive despre Vulpița de la Acces Direct. După ce i-a spus „Adio” lui Viorel chiar în platoul Antenei 1, Veronica și-a făcut bagajele și s-a reîntors la Blăgești, în casa părintească. Nu ar fi avut parte de prea multă liniște, căci au și început problemele. Mai exact, Veronica Stegaru a fost căutată la casa părintească de tot felul de bărbați, în miez de noapte, bărbați care nu ar fi fost prea prietenoși.

Localnicii din Blăgești au fost și ei terorizați, la rândul lor, de bărbații care au venit de atâtea ori să o caute pe Vulpița. Una dintre vecinele Veronicăi Stegaru a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO și a mărturisit că situația a fost una cum nu se poate mai neplăcută, mai ales din cauza faptului că bărbații care o căutau pe Veronica erau violenți verbal și, dacă nu li se ofereau informații, vorbeau extrem de urât.