Planul diabolic al interlopilor pentru a-l umili pe Jador: ”Vor să-l pună în genunchi și să…”

Publicat: 18/08/2020 | 07:27
Planul diabolic al interlopilor pentru a-l umili pe Jador: ”Vor să-l pună în genunchi și să…”

Jador a cunoscut, deja, amenințarea lui George Pian, vărul lui Emi Pian care a fost ucis în urmă cu mai bine de o săptămână, dar, mai nou, artistului i se pregătește umilirea. Reacția acidă pe care a avut-o George la adresa fostului concurent de la Puterea dragostei este nimic pe lâncă ce va urma.

CITEȘTE ȘI: JADOR A SPUS ADEVĂRUL! CARE ESTE RELAȚIA LUI CU ELLA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI

Astfel, George Pian vrea să-i regizeze umilirea lui Jador, asta pentru că a îndrăznit să concureze în Youtube cu Dani Mocanu, favoritul lui, dar și al celorlalți interlopi. Astfel, lui Jador i s-a transmis că nu e de glumit cu ”acești băieți”, care au pus la cale complotul. O sursă din anturajul clanului Duduianu a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, ce i s-a va întâmpla lui Jador. ”Vor să-l cheme la o cântare, când se mai liniștesc lucurile, și să-l umilească, așa cum fac ei cu unii maneliști. Vor să-l pună să cânte în genunchi, să îl filmeze când falsează, să îl facă praf… I-a deranjat că Jador a fost arogant cu favoritul lor, cu Dani Mocanu, și vor să îl umilească… Au vorbit între ei și au stabilit să îl vâneze pe Jador”, sunt dezvăluirile.

Planul diabolic a interlopilor pentru a-l umili pe Jador

George Pian s-a apucat de vlog, iar în unul dintre clipurile sale, de pe YouTube, l-a desființat pe Jador, în urmă cu doar câteva zile. „Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending….

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă.

NU RATA: MIRCEA NEBUNU’, DECLARAȚII-BOMBĂ PENTRU JADOR: “IA-ȚI IUBITA, AI LĂSAT-O GRAVIDĂ”! CUM ARATĂ BRUNETA CARE S-A IUBIT PASIONAL CU ARTISTUL | FOTO

Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun? Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!”, a spus spus George Pian.