Jador a spus adevărul! Care este relația lui cu Ella de la Puterea Dragostei

Publicat: 10/08/2020 | 17:14

Jador a decis să spună adevărul și a făcut declarații surprinzătoare despre relația lui cu Ella. De asemenea, și mama artistului a vorbit despre fosta ei ”noră”. 

Pentru a răspunde curiozităților pe care le au fanii, Jador a hotărât să facă un live împreună cu mama lui. Admiratorii au fost interesați, în mod special, de viața amoroasă a artistului.

Un fan a fost curios să afle care este, în momentul de față, relația lui Jador cu Ella, fosta lui iubită. Iar artistul a răspuns prompt: ”N-am nicio treabă cu Ella”. (CITEȘTE ȘI: PAMELA DE ROMÂNIA A DEFILAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE „INVIZIBIL” LA PISCINĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

Întrebată cum și-a perceput ”nora”, mama lui Jador a spus: ”Nu pot să-mi dau cu părerea despre despre un om, dacă nu-l cunosc personal. Așa că l-am văzut cum l-ați văzut și voi…e altceva”, a declarat mama lui Jador.

Jador vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei”

Jador vrea să se întoarcă în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”. Însă… nu pentru vreo cincurentă anume ci pentru că altă femeie i-ar fi furat inima. Ei bine, este vorba chiar despre Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii. (VEZI ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI A PUS OCHII PE FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY!)

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.