Pamela de România a defilat într-un costum de baie „invizibil” la piscină, iar pozele au ajuns la noi

Publicat: 10/08/2020 | 15:58

Pamela de România a fost protagonista unui pictorial incendiar. Fosta asistentă TV Simona Trașcă a defilat într-un costum de baie „invizibil” la piscină, iar noi am intrat în posesia imaginilor. 

Pandemia de coronavirus le-a dat bătăi de cap tuturor, dar mai ales personajelor mondene, care nu s-au putut bucura de evenimentele cu care erau obișnuite. (VEZI ȘI: „PAMELA DE ROMÂNIA” ȘI-A SCOS TATUAJELE LA PLAJĂ ȘI…)

Recent, Pamela de România a fost protagonista unei ședințe foto speciale, la o piscină din București. Blondina a pozat pentru noua colecție de costume de baie a designerului Cristina Oae

Pamela de România, o apariție „fierbinte”

Cu un costum de baie întreg, dar foarte transparent, Simona Trașcă sigur ar fi atras toate privirile, dacă piscina ar fi fost deschisă publicului larg. Nu este pentru pentru prima oară când designerul apelează la vedete pentru a-și promova colecțiile. Loredana Chivu și Denisa Despa sunt doar două dintre tinerele cu care a colaborat Oae. 

Simona Trașcă a fost bătută în 2017

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar în 2017, atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci, blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații nu au decis, însă, în favoarea Simonei Trașcă dintr-un motiv incredibil.

Pamela de România, una dintre aparițiile super-sexy din showbiz

„Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment. (CITEȘTE AICI: PAMELA DE ROMÂNIA, LA UN PAS DE DEPRESIE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. „MĂ ȘI VEDEAM ÎN IZOLETĂ…”)

Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.