„Pamela de România” și-a scos tatuajele la plajă și…

Publicat: 03/07/2020 | 18:56

Una dintre cele mai nonconformiste blondine din showbiz a încins atmosfera pe litoral cu apariția ei de zile mari. Simona Trașcă și-a scos tatuajele la plajă și a răvășit mințile bărbaților cu formele ei senzuale. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incediare. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Simona Trașcă, senzuala blondină care și-a câștigat renumele de ”Pamela de România”, pe o renumită plajă din Mamaia. (VEZI ȘI: UNA DINTRE CELE MAI CONTROVERSATE VEDETE TV A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ, IAR NOI PUBLICĂM IMAGINILE NECENZURATE!)

Într-un costum de baie sexy, din două piese, care-i punea în evidență bustul generos și posteriorul bombat, Simona Trașcă a reușit să atragă rapid privirile tuturor. Pe lângă formele senzuale, reprezentanții sexului tare au avut ocazia de a admira și tatuajele blondinei, pe care le poartă cu mare mândrie.

”Pamela de România” a încins plaja din Mamaia

După ce și-a lăsat trupul mângâiat soare, Simona Trașcă a intrat în mare, pentru o repriză scurtă de bălăceală. La un moment dat, se pare că slipul  i-a provocat un mic disconfort, moment în care Simona Trașcă a fost protagonista unui moment mai puțin obișnuit, dar admirat îndeaproape de curioșii care o priveau îndelung. (VEZI ȘI: „ISPITA” CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 € S-A CUPLAT CU „EX-UL” PAMELEI DE ROMÂNIA ȘI…)

Simina Trașcă a făcut furori pe litoral

Serghei Mizil, șofer pentru Simona Trașcă timp de o zi

Simona Trașcă se numără printre vedetele care se întrec în clipuri urcate pe celebra rețea de socializare TikTok. Într-unul dintre video-urile publicate, vedeta le-a dezvăluit fanilor că și-a luat șofer! În realitate… este doar o glumă. Și asta pentru că așa-zisul angajat este afaceristul Serghei Mizil. (NU RATA: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT MIHAELA RĂDULESCU, LOREDANA GROZA, OANA ZĂVORANU, RUBY SAU ROXANA VANCEA)

“Mi-am luat șofer, da’ a întârziat. De ce ai întârziat, mă?! Că te pedepsesc!”, a spus fosta asistentă TV în timp ce se apropia de bolidul său alb, iar portiera din dreapta era deschisă.

“Cum mă pedepsești, mi-o dai în g#%@?”, a întrebat Serghei Mizil cu zâmbetul pe buze.

Amuzată de gluma fără perdea a prietenului ei, Simona Trașcă a plusat și i-a zis: “Direct! Și-n reluare”.

Ulterior, cei doi au pornit prin oraș, iar, la unul dintre semafoarele din București, blondina s-a filmat în timp ce dansează. Desigur, ea l-a provocat și pe Serghei Mizil să se miște pe ritmul muzicii, iar acesta s-a conformat imediat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.