Simona Trașcă a câștigat “meciul iernii” cu dansatoarea de la “Românii au talent”

Autor: C. C.
Publicat: 19/01/2020 | 22:38

Simona Trașcă are acum iubit ”cu acte în regulă”. Faimoasa blondină a câștigat ”meciul iernii” cu dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și și-a asumat noua relație. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase.(CITEȘTE ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

În urmă cu câteva săptămâni, vă prezentam, în premieră, detalii uluitoare legate de mega-controversa  care a destrămat brigada feteler de oraș. Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și Simona Trașcă s-ar fi certat de la un ”mascul alfa”. Într-un final, sexoasa blondină și-a asumat public noua relație. Simona Trașcă are acum iubit cu ”acte în regulă”. (NU RATA: AM AFLAT CE A DECLANȘAT, CU ADEVĂRAT, MĂCELUL DINTRE JOE ȘI BEBINO)

„A fost dragoste la prima vedere

”După mai bine de șapte luni, timp în care am stat singură, m-am implicat într-o relație. Suntem împreună de aproximativ două luni, dar am zis să țin acest lucru doar pentru noi. Atât pot să vă spun, că a fost dragoste la prima vedere. Dacă, până acum, îmi făceam planuri, acum m-am hotărât să iau totul așa cum e. Vedem ce ne rezervă soarta. Important este că suntem fericiți și asta contează cel mai mult”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Simona Trașcă are acum iubit „cu acte în regulă”

Simona Trașcă, momente de coșmar!

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar în 2017 atunci când a fost bătută de o altă tânără într-un parc din Capitală. Atunci, blondina și-a scos certificat medico-legal și a mers în instanță pentru a-și face dreptate. Magistrații nu au decis însă în favoarea Simonei Trașcă, dintr-un motiv incredibil.

Nu înţeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus şi a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru. Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele şi s-a dus şi a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit şi nu înţeleg. Sunt în ceaţă în acest moment.

Am cerut daune, aşa, să simtă şi ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îţi dai seama, nu poţi să baţi omul nevinovat şi să nu păţeşti nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat. Momentan, doamna avocată este plecată din ţară şi aştept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile aşa, este prima şi singura persoană din viaţa mea pe care nu pot să o iert”, a declarat Simona Traşcă la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...