Miliardara Aneta de la Miami se răsfață în Rolls-uri și iahturi mega-luxoase, pescuiește cu harponul și…

Autor: C. C.
Publicat: 18/01/2020 | 23:00

“Sora” americană a lui Codin Maticiuc are hobby-uri alese. Miliardara Aneta de la Miami – pe care o puteți urmări, de altfel, în producția ”Miami Bici” – se răsfață în cele mai luxoase mașini și dă petreceri legendare pe iahturi mega-luxoase. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE ANETA DE LA MIAMI, REGINA VIEȚII DE NOAPTE DIN ”ORAȘUL MAGIC”)

Cancan.ro a obținut informații și imagini spectaculoase legate de Aneta de la Miami, frumusețea care dă ”ora exactă” în lumea de noapte din ”Orașul Magic”. (NU RATA: SEX-GATE LA INTERNE 2. SUPERIORUL ȘI-AR FI PĂCĂLIT SUBALTERNA CĂ O PROMOVEAZĂ, APOI AR FI AMENINȚAT-O CU…)

Un univers al luxului

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, Aneta Magdalena, focoasa blondină de origine poloneză pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, trăiește într-un univers al luxului. Cu toate că deține un impresionant parc auto, unde sunt doar mașini una și una, “Regina vieții de noapte din Miami” pare să fie îndrăgostită doar de una dintre acestea. Atunci când are nevoie să se deplaseze prin Miami, Aneta poate fi zărită la volanul unul Rolls-Royce Dawn, evaluat la peste 350.000 de dolari.

Aneta conduce un Rolls-Royce Dawn de peste 350.000 de dolari

Pe lângă bijuteriile pe patru roți, Aneta este proprietara a două superbe iahturi. Cel pe care l-a achiziționat recent încă nu a părăsit porțile șantierului naval. Și asta pentru că, potrivit surselor noastre, Aneta și-a dorit să dețină cel mai lung și luxos iaht din Miami. Pe proprietatea de pe Hibiscus Island este ancorată, de altfel, prima ambarcațiune a sexoasei blondine, dar site-ul nr.1 din Româmia vă prezintă, în premieră, și imagini cu luxosul iaht pe care și l-a comandat miliardara. (VEZI ȘI: CELEBRUL PREZENTATOR INTERVINE ÎN DISPUTA MOMENTULUI: “NU M-AȘ BĂGA CU ABI NICI DACĂ…”)

Aneta și-a comandat cel mai lung și mai luxos iaht din Miami

Hobby-uri alese!

Așa cum îi stă bine unei personalități de valoare, Aneta de la Miami are doar hobby-uri alese. Regina vieții de noapte din ”Orașul Magic” este pasionată de spearfishing – pescuitul cu harponul. După fiecare partidă de pescuit, Aneta de la Miami se pozează alături de capturile impresionante, în cele mai senzuale moduri. Pe lângă pescuit, Aneta de la Miami îndrăgește și paddleboarding-ul, pe care îl practică, ori de câte ori are ocazia, în cele mai exotice locații, unde își organizează vacanțele. (NU RATA: VICTOR SLAV A FOST ”TRAS PE DREAPTA” DE KANAL D! N-A MAI PRIMIT NICIUN PROIECT DE EMISIUNE ȘI…)

Aneta de la Miami, abonată la sala de fitness

Abonată la sala de fitness!

Regina vieții de noapte din Miami se mândrește cu un fizic de invidiat. Din câte se pare, secretul formelor perfecte ale Anetei constă în munca asiduă pe care o depune în sala de fitness. Surse din anturajul sexoasei blondine ne-au dezvăluit faptul că aceasta petrece enorm de mult timp în sala de forță, iar, pe lângă exercițiile intense, Aneta a adoptat și un stil de viață sănătos.

Aneta de la Miami, ipostaze incendiare în vacanțele de lux

Joacă în “Miami Bici” cu BRomania și Codin Maticiuc

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”.

Filmul, care se anunță deja un succes uriaș de box-office, este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV. ”Miami Bici are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul  Matei Dima -BRomania.

Dacă primul este un obișnuit al marelui ecran, cel de-al doilea se află la începuturi în cinematografie. Începuturi cât se poate de promițătoare! Matei Dima a debutat anul trecut, odată cu rolul în blockbuster-ul „5Gang: Un altfel de Crăciun”, iar acum deja s-a consacrat, bifând rolul principal în savuroasa comedie „Miami Bici”. De altfel, BRomania este câştigătorul primei ediţii Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm (“See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii. Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pharrell Williams, Pitbull, dar și Miley Cyrus, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a colaborat colegul de platou al lui Codin Maticiuc.

”Miami Bici”, din 21 februarie în cinematografe

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...