Celebrul prezentator intervine în disputa momentului: “Nu m-aș băga cu Abi nici dacă…”

Autor: C. C.
Publicat: 17/01/2020 | 23:01
Celebrul prezentator intervine în disputa momentului: “Nu m-aș băga cu Abi nici dacă…”

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV intervine în mega-controversa momentului, ”războiul” dintre Abi Talent și Alex Velea. Răzvan Botezatu a făcut mărturisiri uluitoare legate de cel care s-a autointitulat ”Regele pă România”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile sale savuroase. (CITEȘTE ȘI: SEX-GATE ÎN MINISTERUL DE INTERNE. UN ÎNALT OFIȚER ȘI-A ”URMĂRIT” SUBALTERNA AFLATĂ ÎN MISIUNE ȘI…)

Disputa dintre Abi Talent și Alex Velea a atins cote inimaginabile. Dacă, la început, lucrurile se rezumau la niște replici mai acide, acum jignirile nu se mai opresc, nici dintr-o parte, nici din cealaltă. Abi Talent a apelat la ”artileria grea”. Puștiul care a făcut furori printre adolescenți cu muzica lui l-a „demolat” pe Alex Velea. (NU RATA:  VICTOR SLAV A FOST ”TRAS PE DREAPTA” DE KANAL D! N-A MAI PRIMIT NICIUN PROIECT DE EMISIUNE ȘI…)

Schimburile dure de replici dintre cei doi au ajuns și la urechile fostului prezentator de la ”Star Matinal”. După ce a auzit de acuzațiile de natură sexuală dintre cei doi, Răzvan Botezatu a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

”Dacă, la început, Abi Talent îmi părea un tânăr simpatic, acum nu pot să spun același lucru. Nu știu ce au de împărțit, dar nimănui nu cred că îi face bine acest scandal. Nu m-aș băga cu Abi nici dacă ar fi Kardashian doi. N-aș face așa ceva”, a declarat Răzvan Botezatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Și-a recunoscut orientarea sexuală

Răzvan Botezatu nu s-a mai ascuns și a recunoașcut că este gay. Anul trecut,  fostul prezentator a avut curajul să se confeseze, indiferent dacă va fi judecat de unii oameni. Totuși, odată cu asumarea publică a faptului că este gay, Răzvan Botezatu este decis să și lupte pentru ca oamenii care au alte înclinații sexuale față de majoritate să fie acceptați în societate, așa cum ar fi și normal. (NU RATA: RĂZVAN BOTEZATU SE CĂSĂTOREȘTE CU IUBITUL SĂU: ”MI-AM FĂCUT CURAJ ȘI I-AM POVESTIT MAMEI MELE…”)

”Vreau să aflați asta de la mine și nu din alte părți! Unii dintre voi ar putea spune: «Și ce este nou?». Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu «suspecteze». Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui să se refere la propria mea ieșire personală, ci la cât de important este să înțelegem oameni care sunt diferiți de noi și luându-ne ca fiind diferiți de la sine înțeles. Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere.

Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi. Țin să mărturisesc că m-a inspirat Ellen DeGeneres în decizia mea de a face public acest lucru intim despre mine. Imposibil să nu o știți… Ellen a recunoscut că este lesbiană în 1997, în timpul unei apariții la «The Oprah Winfrey Show».

Imediat a apărut pe coperta revistei Time, cu titlul: «Da, sunt gay». Oprah a fost extrem de criticată la acea vreme că a susținut această orientare, iar Ellen a fost dată afară din cadrul televiziunii în care a lucrat, iar trei ani nu a avut niciun job. Și nu s-a lăsat, nu a cedat. Acum e cea mai iubită prezentatore TV din lume. Și sunt mulți care au avut curaj să trăiască liberi… Elton John, Ricky Martin, Zachary Quinto, Anderson Cooper și mulți alții. Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY.

Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjuurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual.

Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, a mărturisit fostul prezentator.

A fost cerut în căsătorie de iubit!

La finele anului trecut, Răzvan Botezatu a anunțat că a fost cerut în căsătorie de iubitul lui. ”Am fost cerut în căsătorie”, a scris Răzvan Botezatu în dreptul unei fotografii. O altă poză a postat-o pe rețeaua de socializare, iar acolo apare sărutându-se cu iubitul care i-a dat inelul. „Dragostea se face-n minim doi, e secret, rămâne între noi”, a mai scris Botezatu, pe site-ul de socializare. (VEZI ȘI: RAMONA GABOR ȘI-A FĂCUT ZIUA ÎN DUBAI, CU ȘAMPANII SCUMPE, CONFETTI, CLOVNI ȘI UN TORT URIAȘ ÎN FORMĂ DE…)

Reacția mamei lui Răzvan Botezatu, după ce a aflat că este gay

Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viața și mi-a schimbat total viața și gândirea. A fost Dumnezeul meu acea doamnă psiholog. Cu timpul m-am acceptat așa cum sunt. Prietenii mei știau, aveam curaj să le spun însă am purtat mereu acea mască și nu am putut fi fericit pe deplin până când nu am recunoscut public. Sunt oricum același om, același caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a mărturisit Răzvan Botezatu în urmă cu ceva vreme.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...