Am aflat ce a declanșat, cu adevărat, măcelul dintre Joe și Bebino

Autor: M.B.
Publicat: 18/01/2020 | 23:01

Poate nu spune nimic, la prima citire, numele Robert Petriceanu! Dar are legătură cu mega-scandalul în care Bebino a fost ”tranșat” de Cezar Petcu, zis Joe. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat motivul declanșării disputei care s-a transformat într-o baie de sânge și vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

Săbii, cuțite, unii spun că și topoare! Acestea au fost armele folosite în primul scandal de răsunet al anului în lumea interlopă. Bebino și Joe, actorii principali, înconjurați de gărzile lor, s-au ”încins” în cunoscuta ”Groapă” de pe Șoseaua Petricani, iar rezultatul a fost devastator pentru primul. A ieșit șifonat rău, fără un deget, cu multiple tăieturi de sabie, și a ajuns la spital, unde medicii s-au îngrozit când l-au văzut. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat, pas cu pas, clipele de teroare prin care au trecut cei doi protagoniști ai ”măcelului” din Capitală. (VEZI ȘI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ CU MOMENTUL ÎN CARE JOE ÎL “EXECUTĂ” PE BEBINO!)

De unde ar fi plecat scandalul Joe – Bebino

Cezar Petcu s-a predat, după ce l-a băgat în spital pe Bebino

Iar acum am aflat adevăratul motiv care ar fi condus la războiul de pe Petricani: este vorba despre fostul iubit al unei sexy-asistente TV! Totul ar fi plecat de la o ceartă între Robert Petriceanu (iubitul fostei asistente TV Florentina Raiciu, în 2015) și Cezar Petcu, cel care avea să-l ”tranșeze” pe Bebino în urmă cu doar câteva zile. S-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, Cezar l-ar fi agresat pe Robert. Unele surse din lumea interlopă spun că l-a bătut, altele, că l-a tăiat cu sabia, iar apoi ar fi intervenit Bebino. (NU RATA: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI! A INTRAT ÎN BAMBOO DE REVELION ȘI…)

Celebrul interlop devenit, în vară, șeful Clanului Sportivilor din zona Berceni s-ar fi dat peste cap și ar fi reușit să-i împace pe cei doi, astfel că povestea nu a ajuns în instanță, așa cum ar fi amenințat victima. Dar serviciul pe care i l-ar fi făcut nepotului lui „Napoleon” nu a fost gratis! Bebino i-ar fi cerut lui ”Joe” 2.000 de euro, plata pentru ”cadoul” pe care i l-a făcut. Cezar Petcu nu s-ar fi gândit o clipă să plătească, dar a răspuns afirmativ atunci când Bebino i-a dat întâlnire. (VEZI AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON)

Din spital, direct la Poliție

Ajunși în ”Groapă”, cei doi au avut un schimb de replici, apoi iadul a coborât pe pământ. Povestea este cunoscută. Bebino a fost ”măcelărit” de ”Joe” și de oamenii lui. S-a ridicat, totuși, de pe trotuar, a folosit geaca de pe el drept garou pentru rana de pe coapsă, a luat o mașină și a ajuns la spital. Avea să părăsească unitatea medicală după două zile, dar a ”aterizat” imediat la Poliție, fiind reținut pentru mai multe capete de acuzare. Bebino fusese cel care lovise primul, la întâlnirea cu ”Joe”. Nici Cezar Petcu nu avea să scape de brațul legii. S-a predat la Poliție, unde a fost interogat, iar apoi a primit mandat de arestare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...