Temutul Bebino, la un pas să declanșeze războiul în viața de noapte a Capitalei! A intrat în BAMBOO de Revelion și…

Publicat: 16/01/2020 | 10:36

Bebino, șeful grupării din Berceni a Clanului Sportivilor, a tulburat lumea interlopă, dar și viața de noapte a Capitalei în ultimele luni. Motiv pentru care Joshua Castellano i-a dat interzis în clubul Bamboo. Bebino l-a ”fentat”, însă, chiar în noaptea de Revelion, iar bodyguarzii au avut de lucru. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

Lumea interlopă s-a zguduit din temelii în urmă cu doar câteva zile, când temutul Bebino și-a măsurat puterile cu Cezar Petcu, zis Joe, un important membru al unui clan rival. Cei doi și-au dat întâlnire într-o zonă cunoscută drept ”Groapa”, pe Șoseaua Petricani, dar nu au venit singuri, ci cu ”gărzile” după ei. CANCAN.RO a relatat despre războiul sângeros care a izbucnit și în care s-a folosit tot arsenalul de arme albe.

Bebino a ajuns în stare gravă la spital, cu un deget amputat, un altul care se mai ținea doar în piele și cu multe tăieturi adânci de sabie. Rivalul său, Cezar, a scăpat mai ușor, dar a avut și el nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi au intrat și în vizorul Poliției, fiind acuzați de mai multe infracțiuni. De altfel, au și primit mandate de reținere. (CITEȘTE ȘI: MAMA BOXERULUI CARE L-A TĂIAT PE BEBINO SE TEME DE RĂZBUNAREA ”BERCENARILOR”)

Bebino a fost tăiat cu sabia de Joe și a ajuns în stare gravă la spital

Cum a fentat Bebino intrarea în Bamboo

Ce s-a întâmplat însă înaintea măcelului din Petricani? Bebino, care a devenit celebru în doar câteva luni, după ce l-a doborât pe Bibiloi în doar patru secunde, iar apoi l-a provocat la luptă în ring pe Sandu Lungu, ”Muntele Bihorului”, a vrut să facă Revelionul în Bamboo. Doar că patronul clubului, Joshua Castellano, i-a dat ”interzis” acolo, din cauza scandalurilor pe care interlopul le provocase în ultima perioadă. Cum s-a descurcat șeful zonal al Clanului Sportivilor? Ingenios, a trimis la înaintare două tipe sexy cu suma de 2.000 de euro, pentru a cumpăra brățările de intrare la petrecere. Nu a fost nicio problemă, iar cele două tinere i-au adus lui Bebino biletele spre ”paradis”. (NU RATA: BEBINO A AFLAT PE PATUL DE SPITAL CĂ UN AFACERIST I-A DEPUS PLÂNGERE PENTRU O BĂTAIE ÎNTR-UN CLUB!)

Bebino și prietenul lui, Salvatore, unul dintre frații lui Mircea Nebunu, au ajuns la Bamboo, dar când au vrut să intre au fost opriți de bodyguarzi. Interlopul a făcut puțintel scandal, iar unul dintre oamenii de pază de la club a luat legătura cu Joshua. Care a închis ochii în această situație, pentru că Bebino avea atuurile la el, brățările. Astfel, cel poreclit și „King Kong” din Berceni, dar și Salvatore au putut savura trecerea dintre ani într-unul dintre cele mai de fițe cluburi ale Bucureștiului. Doar că ordinul dat de Joshua bodyguarzilor a fost clar: ”Fiți cu ochii pe ei!” Ceea ce s-a și întâmplat, iar în acea noapte, Bebino a fost precum un mielușel.

Bebino a devenit liderul Clanului Sportivilor din Berceni

Au fost scene nemaivăzute vreodată în România, filmate la o bătaie între interlopi, în luna iulie a anului trecut, pentru desemnarea șefului din Berceni a Clanului Sportivilor. Bebino i-a dat “interval” lui Bibiloi și l-a răpus sub un potop de pumni. Doar patru secunde a durat bătaia, iar Bibiloi, căzut la pământ, a fost scos din ”ghearele” lui Bebino de martorii prezenți la dispută. (VEZI AICI: BEBINO ȘI-A PETRECUT ZIUA DE NAȘTERE ÎN SPITAL. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AMICII CARE AU ÎNCERCAT SĂ INTRE ÎN SALONUL LUI)

Cei doi stabiliseră câteva reguli, să nu aibă arme asupra lor, să nu intervină niciunul dintre martori, câștigă primul care îl doboară pe celălalt. Astfel, Bebino îl detrona pe Bibiloi din vârful ierarhiei Clanului Sportivilor, pe zona Berceni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...