Fericire mare în familia lui Adi Minune! Este însărcinată în 6 luni

Publicat: 13/04/2019 | 17:31

Este fericire mare în familia lui Adi Minune, după ce fiica manelistului, Karmen, a anunțat că va avea un copil, o altă persoană apropiată familiei a anunțat că este însărcinată în aproape șase luni.

Cristina Oae, designer de lenjerie intimă, trece printr-o perioadă frumoasă a vieţii sale, va da naștere pentru prima dată unei fetițe, iar naș va fi chiar artistul Adrian Minune.

Într-adevăr sunt însărcinată în aproape şase luni. Eu și iubitul meu vom avea o fetiță. Nu am o sarcină tocmai ușoară, însă nici foarte grea. Am avut stări de rău în primele luni, când nici nu am prea putut mânca, apoi alte stări de plâns, râs…  despre care am înțeles că sunt întâlnite la multe graviduțe. Am noroc că iubitul meu este răbdător și înțelegător. Am rămas însărcinată când nici nu mă așteptam. Noi ne doream un copil de multă vreme, așa că atunci când am aflat că sunt gravidă a fost cea mai mare bucurie pentru noi. Sunt însărcinată în aproape şase luni, după cum spuneam, și am luat doar cinci kilograme în greutate, din fericire. Merg în continuare la atelier și-mi doresc să merg până în ultima zi de sarcină dacă pot și dacă mă va lăsa medicul (râde – n.r.). Sunt activă din punctul acesta de vedere, pregătesc modele noi de lenjerie intimă și halate, îmi place foarte tare ce fac și mă bucură faptul că am atâția clienți multumiti”, a declarat Cristina Oae pentru Wowbiz.ro.

Adi Minune va fi naș

Deși mai sunt câteva luni bune până când va naște, Cristina a început deja să organizeze petrecerea de botez, iar naș va fi cu siguranță Adrian Minune, prieten apropiat al familiei. „Adi Minune este prieten foarte bun cu iubitul Cristinei şi vorbeau de mult timp că el va fi sigur naşul primului lor copil. Nici măcar nu s-au gândit la altcineva, a spus o sursă din anturajul Cristinei Oae.

Citește și...