Adriana Bahmuțeanu îl desființează pe Jador: ”Acum ești buricul Pământului, dar băiatule…”

Publicat: 01/08/2020 | 13:57

Adriana Bahmuțeanu a urmărit emisiunea ”Puterea Dragostei”, iar acum îl desființează pe Jador. Vedeta le-a mărturisit fanilor ce anume o nemulțumește.

Jador a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje de la ”Puterea Dragostei”. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui au ajuns numărul 1 în trending pe Youtube, iar acum se bucură de celebritate.

Adriana Bahmuțeanu crede, însă, că banii și faima l-au schimbat mult pe concurentul de la ”Puterea Dragostei”. Vedeta îl sfătuiește pe Jador să revină cu picioarele pe pământ deoarece succesul de care se bucură artistul nu va dura mult, în opinia ei. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA S-A COMBINAT CU „TOM DEGEȚEL”!)

”Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test.

Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit.

Îi lansez o provocare lui Jador. Să încerce să cânte ”O sole mio”, dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o piesă de care nu sunt sigură că a auzit: ”Copacul” lui Aurelian Andreescu”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Wowbiz.

Jador vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei”

Jador vrea să se întoarcă în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”. Însă… nu pentru vreo cincurentă anume ci pentru că altă femeie i-ar fi furat inima. Ei bine, este vorba chiar despre Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii. (VEZI ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI A PUS OCHII PE FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY!)

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.