După falimentul shaormeriei, „Prințul” a fost “taxat” și de Poliție. De ce îi acuză pe agenți și ce legătură are Dani Mocanu. „Sunt supărat că…”

Publicat: 20/08/2020 | 11:59

În ultima vreme, ghinioanele se țin lanț de Leo de la Strehaia! După ce a dat chix cu shaormeria din Pitești, „Prințul țiganilor” s-a confruntat și cu câteva probleme cu oamenii legii, intrând într-o adevărată polemică. CANCAN.RO are informații și declarații exclusive de la Leo de la Strehaia, despre subiectul care l-a „scuturat” de 3.000 de lei.

Leo de la Strehaia este foc și pară! În ultima perioadă, se pare că ghinioanele se țin lanț de „Prințul țiganilor” și, după ce i-a falimentat shaormeria, acesta se mai confruntă cu o problemă mare.

Leo de la Strehaia, foc și pară pe un polițist de la Rutieră

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Leo de la Strehaia a făcut declarații tranșante despre ultimul episod în care a fost implicat. Acesta se afla în mașină alături de fiul său, atunci când au fost opriți de un agent de la Poliția Rutieră. Detaliile devin cu atât mai interesante cu cât Leo este revoltat pe faptul că omul legii nu a purtat mască de protecție în momentul în care li s-a adresat și că, spune el, acest lucru duce la răspândirea virusului.

(NU RATA: LEO DE LA STREHAIA, TOT MAI APROAPE DE A SEMNA CONTRACTUL CARE ÎI VA ROTUNJI SUMELE DIN CONTURI! “VIOREL AL VULPIȚEI DEJA VORBEȘTE CU ANCA”)

Informația surprinzătoare de-abia acum vine, căci Leo a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că polițistul cu care s-au certat el și fiul său în trafic este nimeni altul decât cel cu care a avut probleme și Dani Mocanu, la începutul pandemiei de coronavirus de la noi din țară.

Leo de la Strehaia, urmărit de ghinioane

„Ăsta e polițistul ăla de îi zice Dani Mocanu «m&*% Croitoru». Cred că Dani Mocanu e certat cu el. El de-asta m-a oprit, cică sunt eu prieten cu Mocanu. I-a dat băiatului meu 30 milioane amendă (3.000 de lei, n.r.) și i-a luat și certificatul de înmatriculare al mașinii. 

Eu sunt supărat pentru că a venit la noi la mașină fără mască, ce exemplu ne dă Poliția Română? Ne pun pe noi să respectăm o lege pe care ei nu o respectă. Vreau să îi fac plângere penală pentru că a vorbit cu noi fără mască și pentru că e periculos, mai ales în această perioadă. 

După ce a văzut unul dintre polițiști că îi filmez, și-a pus repede masca. Ăsta nu e un exemplu, eu nu sunt supărat pentru amendă, sunt supărat pentru că a venit la noi fără mască. Și-a mai găsit unul cu care să se certe, după Dani Mocanu, m-a găsit pe mine”, a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Leo de la Strehaia a dat faliment cu shaormeria

Leo de la Strehaia este extrem de supărat! „Prințul țiganilor” a dat faliment cu shaormeria din Pitești și a vorbit despre marele său necaz pe contul de Youtube, acolo unde are numeroși urmăritori. Se pare că Leo de la Strehaia este extrem de nemulțumit de faptul că vânzările nu au mers în ultima perioadă, motiv pentru care a fost nevoit să închidă localul.

(CITEȘTE ȘI: SE REFACE CUPLUL LEO DE LA STREHAIA – DANA CRIMINALA. “MĂ IUBEȘTE ȘI NU POATE SĂ…”)

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Leo de la Strehaia a vorbit despre paguba legată de falimentul shaormeriei. „Prințul Țiganilor” a mărturisit că l-a lăsat la „conducere”, timp de o săptămână, pe Malone, însă în momentul în care a venit în Pitești pentru a vedea cum merg treburile, a rămas șocat.
Leo de la Strehaia, ceartă în trafic cu un polițist de la Rutieră

„L-am lăsat pe Malone la shaormerie și eu am plecat la Strehaia, acolo am stat o săptămână. Când m-am întors, nu mai era niciun pic de marfă. L-am întrebat unde sunt banii, a zis că nu știe. Mi-au dispărut 250 de milioane. Mi-a zis un vecin că l-a văzut la aparate, cred că i-a băgat acolo…

L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om. A falimentat shaormeria. Acum aștept să-mi dea Patroana bani, să pun iar afacerea pe picioare. Sunt cu ea, sper să fie bine și să se rezolve lucrurile. Chiar caut oameni pe care să-i angajez în Pitești, cine vrea, poate să mă caute. Plătesc foarte bine”, a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.