“Prințul țiganilor”, lovit în plin de pandemie. Cum a dat faliment cu shaormeria: “A vândut doar de 20 de lei și…” +” Mi-au dispărut 250 de milioane”

Publicat: 17/08/2020 | 11:14

Pandemia de coronavirus l-a afectat teribil pe Leo de la Strehaia! „Prințul țiganilor” este foc și pară după ce a dat faliment cu shaormeria sa din Pitești. Cu toate acestea, Leo a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că este gata să pună din nou pe picioare afacerea și chiar este în căutare de personal!

Leo de la Strehaia este extrem de supărat! „Prințul țiganilor” a dat faliment cu shaormeria din Pitești și a vorbit despre marele său necaz pe contul de Youtube, acolo unde are numeroși urmăritori. Se pare că Leo de la Strehaia este extrem de nemulțumit de faptul că vânzările nu au mers în ultima perioadă, motiv pentru care a fost nevoit să închidă localul.

„Am venit și erau 20 de lei în casa de marcat”

Mai mult, Leo de la Strehaia a menționat că nemulțumirile i se leagă și de cel care s-a ocupat cu buna funcționare a localului, în ultima perioadă.

(NU RATA: S-A AFLAT. SUMA FABULOASĂ PE CARE LEO DE LA STREHAIA I-A OFERIT-O VULPIȚEI PENTRU COLABORARE: „ESTE O FEMEIE CARE PARE SIMPATICĂ, NU ȘTIU…”)

„A vândut de 20 de lei, am venit și erau 20 de lei în casa de marcat. Problema e că nu mai este nici carne, deloc. Nu mai e niciun pic de carne. Nu avem ce să facem acum, doar să îi lăsăm pe Mihaela și pe Alin să se ocupe de afacere, în continuare”, a spus Leo de la Strehaia, în clipul postat pe canalul său de Youtube.

Leo de la Strehaia a dat faliment cu shaormeria din Pitești

Leo de la Strehaia, declarații exclusive despre pagubă: „L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om”

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Leo de la Strehaia a vorbit despre paguba legată de falimentul shaormeriei. „Prințul Țiganilor” a mărturisit că l-a lăsat la „conducere”, timp de o săptămână, pe Malone, însă în momentul în care a venit în Pitești pentru a vedea cum merg treburile, a rămas șocat.

Mai exact, Leo de la Strehaia a constatat că îi lipsesc 250 de milioane vechi, că marfa nu mai este și că trebuie să o ia de la zero cu afacerea sa.

„L-am lăsat pe Malone la shaormerie și eu am plecat la Strehaia, acolo am stat o săptămână. Când m-am întors, nu mai era niciun pic de marfă. L-am întrebat unde sunt banii, a zis că nu știe. Mi-au dispărut 250 de milioane. Mi-a zis un vecin că l-a văzut la aparate, cred că i-a băgat acolo…

L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om. A falimentat shaormeria. Acum aștept să-mi dea Patroana bani, să pun iar afacerea pe picioare. Sunt cu ea, sper să fie bine și să se rezolve lucrurile. Chiar caut oameni pe care să-i angajez în Pitești, cine vrea, poate să mă caute. Plătesc foarte bine”, a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Leo de la Strehaia, hotărât să-și relanseze afacerea

Leo de la Strehaia și Dana Criminala formează din nou un cuplu

După ce a fost la un pas să ”bifeze” primul divorț din pandemie, Leo de la Strehaia a reușit să își îmbuneze soția. Cu toate că, până de curând, Dana Criminala părea extrem de hotărâtă să pună capăt mariajului.

(CITEȘTE ȘI: LEO DE LA STREHAIA, BĂTUT MĂR DE PRIMA NEVASTĂ, CU TIGAIA. CE A SCOS-O DIN SĂRITE PE ANCA DE LA STREHAIA)

După ce ”Prințul țiganilor” ar fi băgat mâna adânc în buzunar și ar fi făcut câteva lucruri de ”calitate” pentru focoasa brunetă, aceasta a decis să-i mai acorde o șansă.

Leo și Dana Criminala s-au împăcat

”Leo nu s-a lăsat până nu m-a luat înapoi. A făcut niște lucruri frumoase pentru mine și așa m-a convins. Mă iubește și nu poate să stea fără mine. Și eu îl iubesc în stilul meu, cu bune și cu rele este soțul meu de cinci ani. De fiecare dată când ne-am certat, am sfârșit tot împreună. Sper că asta a fost ultima noastră ceartă”, a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.