Leo de la Strehaia și Dana „Criminala” și-au retras divorțul de la Judecătorie!

Publicat: 30/05/2019 | 22:39

În urmă cu aproximativ o lună, vă prezentam, în premieră, detalii uluitoare despre despărțirea-bombă din showbiz-ul românesc. Leo de la Strehaia era mai hotărât ca niciodată să pună capăt relației cu Dana „Criminala” și a înaintat cererea de divorț. (Cel mai bine platit job din București)  Iată însă că, la doar câteva săptămâni distanță, cel mai ”nebun” cuplu de pe scena mondenă de la noi din țară a revenit la sentimente mai bune și și-a retras divorțul de la Judecătorie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMNÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care confirmă împăcarea dintre ”Prințul țiganilor” și focoasa brunetă. (CITEȘTE ȘI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ & LIDIA BUBLE SUNT DECIȘI SĂ AJUNGĂ LA STAREA CIVILĂ)

Dacă, în urmă cu o lună, Leo de la Strehaia mărturisea, sus și tare, că vrea să pună capăt relației cu năbădăi pe care a avut-o, vreme de aproximativ trei ani, cu Dana Criminala, acum se pare că și-a reconsiderat opțiunea. (NU RATA, AICI: FIICA UNUI INTERLOP DIN BRĂILA L-A FERMECAT PE UN CUNOSCUT MULTIMILIONAR APROPIAT DE TRAIAN BĂSESCU: CHIRIE DE 2.000 €/LUNĂ, HERMESURI ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și informații de-a dreptul savuroase despre cel mai ”nebun” cuplu din showbiz. Potrivit unor persoane din anturajul celor doi, Leo de la Strehaia și Dana Criminala au decis să mai dea o șansă dragostei și, de comun acord, și-au retras cererea de divorț de la Judecătoria Buftea. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

S-au distrat la piscină ca pe vremuri

”Dana și Leo au decis să renunțe la acțiunea de divorț. După o discuție extrem de serioasă, cei doi au revenit la sentimente mai bune și acum par să se iubească mai mult ca niciodată. Sunt fericiți împreună. Zilele trecute i-a vizitat și «Patroana» (n.r mama lui Leo) și, din câte știu eu, totul a fost bine. Se pare că mama lui Leo s-a împăcat cu ideea că fiul ei nu poate să stea fără Dana”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Din imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, se observă destul de clar că sentimentele dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt mai puternice ca niciodată. Recent, Leo și Dana au fost surprinși la o piscină din Capitală, unde s-au distrat de zor și s-au bucurat de vremea frumoasă. (NU RATA, AICI: UNA DINTRE CÂȘTIGĂTOARELE DE LA ”MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”, SCANDAL LA JUDECĂTORIE PENTRU PREMIUL DE 500 MII LEI)

Leo de la Strehaia și Dana Criminala, de nedespărțit

Prințul țiganilor” ar fi vrut să-i facă pe plac mamei sale!

”Am venit să depun actele de divorț la Judecătoria Buftea. Nu ne mai înțelegeam. Noi nu mai locuim împreună de vreo două luni. Ea nu a mai vrut să fim împreună. Ea m-a dat afară din casă. Motivul divorțului sunt neînțelegerile și certurile că nu mai sunt bani. Am venit să depun actele de divorț, să îi fac pe plac și mamei mele. Patroana tot mi-a zis să divorțez de Dana. Uite, mamă, că acum am rămas singur, flăcăleț!

Măcar mama o să fie fericită acum, că am băgat divorțul. De data aceasta e foarte serioasă treaba. Dacă e și Dana de acord o să se pronunțe divorțul la primul termen. Suntem de trei ani împreună, dar nu avem nimic împreună, doar niște câini. Eu vreau să îmi dea și mie unul, pe Renucu, dar mai discutăm treaba asta. Să vedem dacă o să fie de acord.(…) Renatei îi convine această treabă, îi convine ca mama ei să fie singură. (…) Acum stau la băiatul meu, Alin, dar o să merg la Strehaia”a spus Leo, în urmă cu aproximativ o lună, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)