Acasă » Exclusiv » Una dintre câștigătoarele de la ”Mireasă pentru fiul meu”, scandal la Judecătorie pentru premiul de 500 mii lei

Una dintre câștigătoarele de la ”Mireasă pentru fiul meu”, scandal la Judecătorie pentru premiul de 500 mii lei

De: I.D. 29/05/2019 | 23:21

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii năucitoare din procesul pe care l-a deschis una dintre câștigătoarele show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”.  Din câte se pare, producătorii emisiunii i-au pus pe concurenți să plătească detergentul, mâncarea și produsele pe care le-au folosit în timpul concursului. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL BLUE AIR: ”MOARTEA SIMONEI A FOST MUȘAMALIZATĂ! NU POT SĂ NU MĂ ÎNTREB DE CE….”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii incredibile din procesul pe care l-a intentat una dintre câștigătoarele show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu” împotriva casei de producție S.C. Sinevizyon Production S.R.L, care s-a ocupat de show-ul difuzat de Antena 1.

Oana Obreja, una dintre câștigătoarele celui de-al treilea sezon al show-ului matrimonial, a susținut în fața magistraților că cei care au organizat emisiunea nu i-au plătit în totalitate banii care i se cuveneau după participare. (NU RATA, AICI: IUBITA FOTOMODEL L-A DENUNȚAT PE MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”)

”Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Sector 1 București (…) , reclamanta a formulat în contradictoriu cu pârâta S.C. Sinevizyon Production S.R.L acțiune în pretenții solicitând instanței ca, prin hotărârea ce o va pronunța, să dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 18.819,22 lei ce reprezintă drepturile bănești ce i se cuvin pentru câștigarea emisiunii concurs «Mireasă pentru fiul meu», sezonul 3, actualizarea sumei de 18.819,22 lei cu dobânda de referință comunicată de BNR de la data scadentă până la data plății”, se arată în documentele care au ajuns în posesia D.A.S.

Cu toate că între cele două părți, concurenta show-ului TV și casa de producție, a existat un contract bine pus la punct, Oana Obreja ar fi încercat să speculeze o prevedere, după ce producătorii au luat decizia ca marele premiu al emisiunii să fie împărțit în mod egal între cei șase finaliști, nu înainte de a scădea din suma totală cheltuielile înregistrate pe perioada concursului. (NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A IEȘIT DIN CASĂ ÎNTR-O PERECHE DE PANTALONAȘI MINUSCULI… ATENȚIE, FOTOGRAFII SUPER-EROTICE!)

”Reclamanta a încheiat cu pârâta contractul de cesiune din data de 09.08.2013, Anexa 1 intitulată «Termenii și condițiile participării» și Anexa 2 intitulată Reguli de participare în programul de televiziune «Mireasă pentru fiul meu». S-a arătat că marele premiu nu a putut fi oferit și astfel s-a modificat regulamentul concursului, sens în care s-a dispus ca marele premiu să fie împărțit în mod egal între cei 6 finaliști.

Premiul total pus în joc a fost de 500.000 lei, fiind stipulat în Anexa 2, lit. D, pct. 4. Chiar dacă contractul nu prevede expres acest lucru, din premiul pus în joc în valoare de 500.000 lei, urma să fie scăzute cheltuielile înregistrate pe perioada concursului, iar suma rămasă să fie împărțită în mod egal între cei 6 concurenți rămași în finală”, se mai arată în documentele D.A.S. 

Oana Obreja, una dintre câștigătoarele celui de-al treilea sezon al show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”

Cum s-au apărat producătorii show-ului TV

”După cum a precizat și reclamanta, în sezonul 3 al concursului, întrucât mirii câștigători au refuzat să se căsătorească, premiul a fost împărțit între finaliștii concursului. Modificarea regulilor de participare a fost posibilă în baza lit. H din Anexa nr. 2 la Contract, care dispune că subscrisa «își rezervă dreptul de a face (…) adăugiri sau modificări prezentelor Reguli de participare». Lit. D pct. 4 din Anexa nr. 2 la Contract stipulează că «valoarea totală a premiilor acordate în concurs este de 500.000 RON brut». Din această clauză contractuală trebuie înțeles că orice premiu oferit concurenților pe parcursul concursului constituie parte integrantă din suma de 500.000 RON.

De asemenea, orice fel de cheltuieli efectuate de concurenți pe perioada șederii lor în casele special amenajate (cumpărături, activități desfășurate în afara casei, eventuale reparații ale echipamentului tehnic deteriorat de aceștia) urmau a fi scăzute din valoarea totală a premiilor.

În acest sens, lit. D pct. 4 din Anexa nr. 2 la Contract prevede expres că «participanții vor completa săptămânal, într-o zi stabilită de Producător, fără a opta asupra anumitor mărci, lista cuprinzând necesarul de cumpărături și o vor lăsa în camera de serviciu. Necesitățile vor fi comunicate în funcție de buget»” se mai arată în documentele obținute de D.A.S.

”Reclamanta nu a putut indica o prevedere contractuală în care să-și întemeieze pretențiile și nici din contract nu emană o cale de urmat în ipoteza în care cuplul câștigător refuza să se căsătorească. De asemenea, nu există o prevedere contractuală care să confere reclamantei, ce nu a făcut parte din cuplul câștigător, un drept de a culege în parte premiul final”, au apreciat magistrații.

Ce a decis instanța

În final, Judecătoria Sectorului 1 din București a respins cererea tinerei. (NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” & PATRONEASA S-AU DESPĂRȚIT LA NICI DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AU ANUNȚAT NUNTA!)

 Respinge cererea ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea pârâtului de obligare a reclamantei la plata cheltuielilor de judecată ca fiind neîntemeiată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 București”, se arată în decizia judecătorilor.

Nu e singurul proces!

În urmă cu nici două săptămâni, site-ul nr.1 din România, dezvăluia în exclusivitate că Adriana Victorița Turcuman, tânăra care a câștigat finala celui de-al cincilea sezon al show-ului TV i-a acționat în instanță pe producătorii emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” pentru că aceștia nu i-au plătit banii care i se cuveneau după câștigarea finalei. (DETALII AICI)

După doar șase luni de la deschiderea procesului, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat în cazul tinerei. Judecătorii au admis cererea formulată de  Adriana-Victorița Turcuman și au obligat firma SC Sinevizyon TV Production SRL la plata sumei de 232.650 de lei, care reprezintă premiul pentru participarea la emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”, și la care se aplică dobânda aferentă, dar și la plata sumei de 1.200 de lei, ce reprezintă cheltuielile de judecată. (CITEȘTE ȘI: DOI SUPER-FOTBALIȘTI DIN LIGA I ȘI-AU CERUT IUBITELE ÎN CĂSĂTORIE ”LA PACHET”! AVEM IMAGINI + DETALII ÎN PREMIERĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...