”Matinalul” de la Antenă & Lidia Buble sunt deciși să ajungă la Starea Civilă: ”Răzvan îmi va purta numele…”

Publicat: 29/05/2019 | 23:20

”Matinalul” de la Antenă și Lidia Buble formează, fără îndoială, unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc. (Cel mai bine platit job din București) Mereu sinceri și puși pe șotii, cei doi nu se feresc să dezvăluie „secretele” relației lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile de-a dreptul savuroase ale celor două vedete. (CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA CĂ RĂZVAN SIMION NU E DELOC FIDEL! UNA DECLARĂ LA TV, ALTA ESTE REALITATEA)

De aproximativ patru ani, Lidia Buble și ”matinalul” de la Antenă Răzvan Simion trăiesc o poveste de iubire desprinsă parcă din filme. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Simpatica artistă și colegul de platou al lui Dani Oțil formează, fără îndoială, unul dintre cele mai spumoase cupluri de pe scena mondenă de la noi din țară. (NU RATA, AICI: MULTIMILIONARUL BLUE AIR: ”MOARTEA SIMONEI A FOST MUȘAMALIZATĂ! NU POT SĂ NU MĂ ÎNTREB DE CE….”)

Recent, după ce au participat la o petrecere mondenă, într-un local de fițe de pe malul lacului Herăstrău, Răzvan Simion și Lidia Buble au acordat, în exclusivitate, un interviu de-a dreptul savuros site-ului nr. 1 din România.

„Eu m-am născut cu nume de artistă”

Mai în glumă, mai în serios, Lidia Buble și Răzvan Simion ne-au dezvăluit un amănunt extrem de important. Cele două vedete sunt decise să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Mai mult decât atât, cântăreața ne-a spus că după marele eveniment, Răzvan îi va purta numele.

”O să vă spunem la momentul oportun. Pe el îl va chema Răzvan Buble Simion. Bineînțeles că îmi voi păstra numele. M-a binecuvântat Dumnezeu cu un nume atât de frumos… eu m-am născut cu nume de artistă”, a spus Lidia Buble, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

La rândul lui, ”matinalul” de la Antenă ne-a și argumentat, în stilul caracteristic, această decizie extrem de importantă și surprinzătoare. (NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A IEȘIT DIN CASĂ ÎNTR-O PERECHE DE PANTALONAȘI MINUSCULI…)

”Acum, când a înțeles lumea că nu este un pseudonim sau nu este un nume de scenă și e chiar numele ei, acum vreți ca să-l schimbăm?”, ne-a spus Răzvan Simion.

Răzvan Simion & Lidia Buble sunt împreună de ani buni

Declarația care ne anunță că am putea avea un ”nepoțel”!

Mărturisirile făcute, în continuare, de celebrul prezentator ne duc cu gândul la faptul că senzuala cântăreață se pregătește pentru cel mai important rol din viața ei… acela de mămică. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” & PATRONEASA S-AU DESPĂRȚIT LA NICI DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AU ANUNȚAT NUNTA!)

”Mergem acasă pentru că noi suntem cu program de gravidă. Oricum am stat mult peste ora de culcare”, a mai spus Răzvan Simion.

Lidia Buble, escapadă cu fetele!

Simpaticul cuplu ne-a împărtășit, fără menajamente, planurile pentru această vară. Lidia Buble și surorile ei au organizat o vacanță într-un loc de-a dreptul superb, Maldive. (NU RATA, AICI: CE SALARII AU RĂZVAN SIMION ȘI DANI OȚIL LA ANTENA 1)

”Lidia pleacă toată luna iunie. O plecare de vreo săptămână în scopuri lucrative și una de aproximativ două săptămâni în scopuri nelucrative. O să plece singură pentru că eu sunt la emisiune”, a detaliat Răzvan Simion.

”Am pus la cale această vacanță cu surorile mele. O să mergem în Maldive ca fetele și băieții o să rămână acasă. Ce iubit minunat am eu! Unde mai găsesc așa ceva? Să te lase să pleci în vacanță cu fetele. Să-ți plătească vacanța”, ne-a dezvăluit și cântăreața.

Lidia Buble și Răzvan Simion, unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz

Gelozia, o formă de iubire!

”Eu! Sunt gelos, dar am mai spus lucrul acesta. Mi se pare o formă de iubire. Nu gelozia care este dusă la paroxism, dar dacă nu ești puțin gelos înseamnă că nu îți pasă”, a mai spus ”Matinalul” de la Antenă.

Răzvan Simion a divorțat în urmă cu patru ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de soția sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 frați şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relația cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a potențat succesul pe plan profesional.(NU RATA, AICI: CE A FĂCUT RĂZVAN SIMION LA O ÎNTÂLNIRE CU PRIETENII. NU S-A PUTUT ABȚINE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...