A lăsat-o acasă pe Lidia Buble și… Ce a făcut Răzvan Simion la o întâlnire cu prietenii. Nu s-a putut abține!

Publicat: 17/02/2019 | 12:13

Răzvan Simion este un soț mulțumit din toate punctele de vedere. Este căsătorit cu Lidia Buble, care îi oferă toată libertatea de care are nevoie. Artista este super înțelegătoare cu prezentatorul TV și nu are nimic împotrivă când acesta optează să iasă în oraș cu prietenii.

În urmă cu doar câteva zile, Răzvan Simion s-a distrat de minune cu gașca. Au ales un restaurant de lux din Capitală, unde și-au făcut de cap. Au mâncat bine, s-au distrat, au stat la povești. Soțul artistei a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și a făcut spectacol cât timp s-a aflat la masă.

La final, înainte să părăsească localul, Răzvan Simion a simțit nevoia să fumeze. Nu s-a mai putut abține! A ieșit din restaurant, și-a aprins o țigară și a purtat o discuție telefonică. Poate cu Lidia Buble, pe care a informat-o, ca un soț responsabil, cum stă treaba, anunță spynews.ro.

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional. Cei doi s-au căsătorit la finalul anului trecut.

Citește și...