Se reface cuplul Leo de la Strehaia – Dana Criminala. “Mă iubește și nu poate să…”

Publicat: 09/07/2020 | 19:04

La câteva luni după ce a anunțat cu surle și tobe că merge la notar să pună capăt mariajului, unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă se reface. Leo de la Strehaia a reușit să o împace pe Dana Criminala. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații savuroase.

După ce a fost la un pas să ”bifeze” primul divorț din pandemie, Leo de la Strehaia a reușit să își îmbuneze soția. Cu toate că, până de curând, Dana Criminala părea extrem de hotărâtă să pună capăt mariajului. (VEZI ȘI: DANA CRIMINALA, FOTOGRAFII INCENDIARE LA PISCINĂ! CUM ARATĂ ÎN PREZENT SOȚIA LUI LEO DE LA STREHAIA)

„Nu s-a lăsat până nu m-a luat înapoi”

După ce ”Prințul țiganilor” ar fi băgat mâna adânc în buzunar și ar fi făcut câteva lucruri de ”calitate” pentru focoasa brunetă, aceasta a decis să-i mai acorde o șansă.

”Leo nu s-a lăsat până nu m-a luat înapoi. A făcut niște lucruri frumoase pentru mine și așa m-a convins. Mă iubește și nu poate să stea fără mine. Și eu îl iubesc în stilul meu, cu bune și cu rele este soțul meu de cinci ani. De fiecare dată când ne-am certat am sfârșit tot împreună. Sper că asta a fost ultima noastră ceartă”, a declarat Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.  

Dana Criminala s-a împăcat cu Leo de la Strehaia

Momente tandre pe stradă

În urmă cu câteva zile, Leo de la Strehaia și Dana Criminala au fost surprinși în Pitești, acolo unde ”Prințul” și-a stabilit, de ceva vreme, ”cartierul general”. De cum au coborât din bolidul de lux al lui Leo, cei doi au fost protagoniștii unui moment extrem de tandru. Bucuros că Dana s-a întors la el, Leo a strâns-o în brațe și a sărutat-o cu patos, fără să-i pese de ochii curioșilor. (VEZI ȘI: FAMILIA „PRINȚULUI” I-A DAT CU TIFLA CORONAVIRUSULUI. MEGA-PARANGHELIE ÎN PLINĂ PANDEMIE)

Dana și Leo, sărut pătimaș în plină stradă

Afaceri în plină pandemie

În urmă cu ceva timp, D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) a prezentat, în premieră, amănunte unice legate de noul business al lui Leo de la Strehaia. Din câte se pare, cel supranumit ”Prințul țiganilor” nu a fost afectat de criza provocată de noul coronavirus. Și asta pentru că, în plină pandemie, Leo s-a privatizat. Potrivit surselor noastre, Leo de la Strahaia a sponsorizat-o pe fosta soție, Anca. Mai exact, i-a dat banii necesari pentru deschiderea unui magazin de haine online.

Probleme cu legea

În luna iulie a anului trecut, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI ȘI: „PRINȚUL” ANULEAZĂ CASTINGUL PENTRU VIITOAREA MIREASĂ, CA SĂ ÎI DEA O ȘANSĂ ANDREEI BĂLAN. “AM FACE UN SUPER-CUPLU. SPER SĂ…”)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.