Anca lui Leo de la Strehaia și “Regele YouTube-ului” pregătesc un duet de senzație. “La studio, mai fac butoanele vocea să fie…”

Publicat: 03/07/2020 | 23:20

Lovitură de teatru în industria muzicală! „Supremația” Vulpiței de la ”Acces Direct” este amenințată de un cuplu-bombă, care se pregătește să dea marea lovitură în online. Anca lui Leo de la Strehaia se lansează în muzică și ar face duet de senzație cu ”Regele Youtube-ului”. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

Vremea Vulpiței de la ”Acces Direct” stă să apună. Un nou cuplu-bombă pune la cale o lansare de zile mari în industria muzicală. Anca, fosta soție a lui Leo de la Strehaia, pune la cale o colaborare cu  Dani Mocanu, intermediată chiar de „Prințul țiganilor”. (NU RATA: S-A AFLAT. SUMA FABULOASĂ PE CARE LEO DE LA STREHAIA I-A OFERIT-O VULPIȚEI PENTRU COLABORARE: „ESTE O FEMEIE CARE PARE SIMPATICĂ, NU ȘTIU…”)

La scurt timp după ce a reluat legătura cu Leo, Anca pare să fie împinsă de la spate pentru a se lansa în lumea artistică. Marele anunț a fost făcut chiar de fostul soț, în cadrul unui interviu pe care l-a postat pe canalul său de Youtube – Leo de la Strehaia. ”Prințul țiganilor” pare să fie extrem de hotărât să o ”propulseze” pe Anca în lumea muzicii.

„Nu mai bag bani în alta și îți propun să…”

”Acum eu o să investesc în tine. Nu mai bag bani în alta și îți propun să faci o colaborare cu Dani Mocanu și vei scoate o melodie cu Dani Mocanu (…) Mergem și încercăm la studio. Că la studio mai fac butoanele vocea să fie frumoasă”, a fost propunerea pe care Leo a făcut-o în fața camerei de filmat.

Cu toate că Leo își dorește ca partenera lui să facă senzație în mediul online și să rupă topurile în urma colaborării cu ”Regele Youtube-ului”, Anca pare să fie puțin cam neîncrezătoare în puterile ei. (VEZI ȘI: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST)

Nici nu știu ce voce am. Mie nu îmi place vocea mea și eu nu sunt calmă de fel. Eu vorbesc tare, sunt mai agitată”, a replicat soția lui Leo.

Anca a lui Leo, duet de senzație cu “Regele Youtube-ului”

 S-a privatizat în plină pandemie!

În urmă cu ceva timp, D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) a prezentat, în premieră, amănunte savuroase legate de noul business al lui Leo de la Strehaia. Din câte se pare, cel supranumit ”Prințul țiganilor” nu a fost afectat de criza provocată de noul coronavirus. Și asta pentru că, în plină pandemie, Leo s-a privatizat. Potrivit surselor noastre, Leo de la Strahaia a sponsorizat-o pe fosta soție, Anca. Mai exact, acesta i-a dat banii necesari pentru deschiderea unui magazin de haine online. (NU RATA: LEO DE LA STREHAIA, TOT MAI APROAPE DE A SEMNA CONTRACTUL CARE ÎI VA ROTUNJI SUMELE DIN CONTURI! “VIOREL AL VULPIȚEI DEJA VORBEȘTE CU ANCA”)

Leo pune la cale o colaborare-bombă cu “Regele YouTube-ului”!

Probleme cu legea!

În luna iulie a anului trecut, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI ȘI: „PRINȚUL” ANULEAZĂ CASTINGUL PENTRU VIITOAREA MIREASĂ, CA SĂ ÎI DEA O ȘANSĂ ANDREEI BĂLAN. “AM FACE UN SUPER-CUPLU. SPER SĂ…”)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.