Acasă » Vedete » Ei sunt concurenții de la ”Insula de 1 milion”. Emisiunea de la Kanal D începe pe 16 martie 2024

Ei sunt concurenții de la ”Insula de 1 milion”. Emisiunea de la Kanal D începe pe 16 martie 2024

De: Cristina Cruceru 08/03/2024 | 19:25

Kanal D pregătește o surpriză de proporții pentru telespectatorii fideli! Postul de televiziune a dat vestea cea mare legată de noua emisiune care va apărea pe sticlă din 16 martie. Este filmată în Republica Dominicană și se anunță a fi cel mai amplu experiment social. Vor lua parte 50 de concurenți care vor lupta individual pentru suma de 1.000.000 de lei, cea mai mare miză pusă în joc de vreun post TV! Cine sunt primii participanți?

Kanal D urmează să difuzeze din 16 martie cel mai mare experiment social: Insula de 1 milion. 50 de concurenți vor lua parte la această emisiune și vor lupta individual pentru premiul cel mare de 1.000.000 de lei. Este și cea mai mare miză pe care o televiziune a pus-o la bătaie vreodată. Au profesii diferite și vin din toate regiunile țării, să lupte în Republica Dominicană în acest reality show.

CITEȘTE ȘI: ȘEFII KANAL D AU STABILIT ZIUA ȘI ORA CÂND VA FI DIFUZATĂ EMISIUNEA INSULA DE 1 MILION. CUM AU EVITAT DISPUTA PE RATING CU SURVIVOR ALL STARS 2024

Cine sunt cei 20 din 50 concurenți de la Insula de 1 milion

Până acum, identitățile a 20 de concurenți au ieșit la iveală. Sunt primii participanți la Insula de 1 milion, care au ales să-și pună o pauză la viață și să plece pe tărâm dominican, să lupte pentru un premiu imens. Vor fi supuși la multe probe, pe care dacă le vor trece cu brio, vor fi tot mai aproape de trofeu și de suma imensă care este pusă în joc.

CITEȘTE ȘI: AU FOST DEZVĂLUITE SECRETELE CELUI MAI NOU REALITY-SHOW DE LA KANAL D! AȘA ÎȘI PROPUNE “INSULA DE 1 MILION” SĂ CUCEREASCĂ AUDIENȚA

Prima concurentă de la Insula de 1 milion pe care v-o prezentăm este Maria Diana But, în vârstă de 25 de ani, din județul Timiș. Este de meserie kinetoterapeut și lucrează în Timișoara. S-a înscris în emisiunea de la Kanal D pentru că se consideră o luptătoare. Nu este speriată de condițiile de trai grele din Dominicană, pentru că a avut o viață nu tocmai ușoară. De la vârsta de 10 ani a fost adoptată împreună cu fratele și sora ei. S-a înscris la emisiune cu dorința de a-și cumpăra o casă.

Argentina Rusalina Korobian are 49 de ani, locuiește în Cluj, și s-a înscris la Insula de 1 milion pentru că își dorește să pună bazele unei pensiuni. N-a avut o viață tocmai ușoară, pentru că a copilărit în condiții grele. Deține un magazin alimentar, de unde-și câștigă pâinea.

Renata Alexandra Matei are 31 de ani și locuiește la Târgu Mureș. Are un băiat de 9 ani și este de profesie cosmeticiană. O are în grijă și pe bunica ei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care-și dorește să fie câștigătoarea emisiunii. Vrea să le ofere o viață mai bună, lipsită de griji și de lipsuri.

Georgiana Moisa are 28 de ani și este șoferiță de TIR. S-a născut la Arad, însă de 7 ani locuiește în Germania. Cel mai mare vis al ei este să-și deschidă o firmă de transport marfă.

Elena Vâja are 46 de ani, este din București, iar de profesie este menajeră. Are un băiat de 24 de ani și s-a înscris în emisiune pentru el, să-i ofere o viață mai bună. Speră să câștige competiția, pentru a-și achita datoriile.

Micuțu de la Insula de 1 milion este pasionat de momentele de stand-up comedy ale lui…Micutzu. Pe numele lui din buletin, Angheliuc Cristian, este un concurent cu o statură impresionantă: 2,1 metri, și o greutate de 176 kg. Are 44 de ani și este din Suceava. Speră să câștige emisiunea pentru a-și face mândră familia, în special pe cele trei fiice.

Filip Alexandru Traian are 38 de ani și este din Constanța. Este antrenor de kickboxing, antreprenor și are o experiență lungă în lupte profesionale. Prin participarea lui la această emisiune, concurentul vede o șansă uriașă de a-și dezvolta bussiness-ul și de a le da un exemplu tinerilor pasionați de sport.

Dumitru Opincă este pensionar și are o carieră de 35 de ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Are 62 de ani, este din Iași și consideră că vârsta lui nu este o piedică. Dumitru are dde gând, dacă va câștiga, ca premiul să-l folosească pentru a sprijini o familie nevoiașă sau o casă de copii.

Variu Alexandru Gabriel are 33 de ani, din București. A făcut rugby ca sport de performanță, însă acum este hairstylist în Capitală. Speră să câștige marele premiu, pentru a avea un trai mai bun.

Deak Szilard este din Sfântul Gheorghe și are 43 de ani. Locuiește de două decenii în București, fiind tâmplar și artist talentat în rășină epoxidică.

Calbău Vasile Alin are 38 de ani și este un antreprenor de succes din Suceava. Are o ambiție de invidiat și este determinat să câștige competiția.

Diana Gomoi are 20 de ani și este jucătoare de fotbal la UTA Arad. Este profesoară de educație fizică și fostă jucătoare de fotbal la echipa Under 15 a României. Scopul ei în viață este să călătorească cât mai mult și speră că dacă va câștiga acest show, să i se împlinească toate aspirațiile.

Vlădaia Maria-Magdalena este din București și are 26 de ani. De profesie este actriță, însă este foarte pasionată și de sport. Are un vis important: acela de a-și deschide o școală de arte și a-și extinde școala de actorie.

Sandu Ciprian are 23 de ani, este influencer și gamer. A avut parte de multe clipe grele în viața lui și s-a reinventat cu ajutorul sportului. Este pasionat de aventură și vrea să trăiască pe deplin fiecare experiență.

Enciu Alexandru Petruț locuiește în București și este student la Academia de Studii Economice. Vrea să se dezvolte pe plan personal odată cu participarea la Insula de 1 milion.

Miuleasa Adina Maria are 24 de ani, este din Strehaia, dar locuiește în București A fost însoțitoare de zbor, iar în prezent deține o afacere cu haine. Prin participarea la acest show, tânăra are de gând să-și cumpere propria casă.

Olaru Iulian este un șef bucătar, iar viața lui a fost marcată de transformări. S-a înscris la emisiune pentru a-și îmbunătăți situația materială și pentru a contribui la bunăstarea celor din jur.

Stanciu Dragoș Răzvan este de meserie agent imobiliar și vrea să câștige emisiunea de la Kanal D pentru a-și sprijini material întreaga familie.

Mavru Ana Maria practică sport de performanță: este luptătoare de Kempo și MMA, campioană mondială, multiplă campioană națională, internațională și mondială, precum și vicecampioană europeană la kempo. Are 24 de ani și este din județul Teleorman. Vrea să-și cumpere o casă pentru a avea grijă de cât mai multe animale.

Florea Ileana are 34 de ani și este din Craiova. De meserie este educatoare. Atunci când nu este la grădiniță, ea face voluntariat pentru copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice din cadrul spitalelor Fundeni și Marie Curie. Dacă va câștiga, ea vrea să doneze toți banii pentru copiii bolnavi care au nevoie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...