Elena Merişoreanu, în lacrimi la TV! Cum a surprins-o pe Stela Popescu cu patru zile înainte să moară: „Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!”

Publicat: 28/11/2017 | 19:05

Invitată la o emisiune TV, Elena Merişoreanu nu a mai putut să îşi ţină emoţiile în frâu, după ce a luat cuvântul. Artista de muzică populară a povestit cu lacrimi în ochi în ce circumstanţe s-a întâlnit cu "Doamna Teatrului Românesc" pentru ultima dată. Elena Merişoreanu a stat de vorbă cu Stela Popescu cu doar patru zile înainte să moară.

Citeşte şi: Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: „Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea…”

Elena Merişoreanu s-a văzut întâmplător cu Stela Popescu într-o piaţă din Bucureşti cu patru zile înainte să îşi găsească sfârşitul. În cadrul interviului emoţionant, artista a spus că a surprins-o pe actriţă în timp ce era cu o ciocolată în mână şi „a muştruluit-o” pentru asta. „Doamna Teatrului din România”, aşa cum mai era cunoscută Stela Popescu i-a mărturisit că nu se poate abţine. Elena Merişoreanu a mai spus că au vorbit despre durerile de picioare pe care le aveau amândouă.

„M-am întâlnit la Piaţa Galaţi cu Stela Popescu – cu patru zile înainte să moară. Ea îmi recomandase acum vreo cinci ani o croitoreasă. (…). Zicea că îmi recomandă pe cineva care să-mi recondiţioneze costumele. (…). Am ieşit de la croitorie şi am văzut multe taxi-uri. Am zis să fac câteva cumpărături. Când am intrat în piaţă, cine era la un raft: Stela Popescu cu o ciocolată în mână. Am zis: «Alo, alo! Ce faci?».«Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!»,a  răspuns ea.  (…). Atâta veselie şi atâta optimism de la viaţă, rar mai întâlneşti.”, a declarat Elena Merişoreanu în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Artista de muzică populară a mai povestit că a fost invitată la acelaşi eveniment la care a fost Stela Popescu. Din nefericire, Elena Merişoreanu nu a ajuns la gala care a avut loc în seara de 22 noiembrie, unde regretata actriţă a fost văzută pentru ultima dată în viaţă.

Citeşte şi: S-a aflat unul dintre secretele ascunse ale Stelei Popescu! Rodica Popescu Bitănescu: „Ea evita mereu subiectul. După mine, a avut mare noroc…”

Citeşte şi: VIDEO / Stela Popescu l-a atacat dur pe Mihai Bendeac, dar şi Cristina Stamate i-a zis câteva cuvinte juratului de la „iUmor”: „Îi mai trebuie un pic de măsură”

Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

 

Citește și...