Acasă » Vedete » Emily Burghelea, noi dovezi despre regia de la “Acces Direct”! “CNA să închidă odată această emisiune de c@*@^”

Emily Burghelea, noi dovezi despre regia de la “Acces Direct”! “CNA să închidă odată această emisiune de c@*@^”

De: Alice Zotta 17/06/2020 | 17:23

Emily Burghelea a făcut publice noi dovezi care susțin regia pusă la punct de foștii ei șefi de la Antena 1. După ce și-a dat demisia din funcția de asistentă TV în cadrul emisiunii “Acces Direct”, tânăra constănțeancă a primit sute de mesaje de încurajare din partea unora dintre telespectatori, dar și din partea apropiaților.

Citește și: Legătura neștiută dintre Emily Burghelea și Răzvan Simion. Abia acum s-a aflat

Emily Burghelea, noi dovezi despre regia de la “Acces Direct”

Astăzi, cu puțin timp înainte să înceapă o nouă ediție de la “Acces Direct”, Emily Burghelea a urcat pe Instagram Stories două postări în care se văd mesajele lăsate de internauți pe una dintre paginile oficiale ale emisiunii moderată de Mirela Vaida. În timp ce Rebekka și-a exprimat dorința ca “Acces Direct” să fie interzisă de CNA și i-a criticat dur pe producătorii emisiunii, alți telespectatori au pus-o la zis pe cunoscuta prezentatoare de la Antena 1.

“Și dacă era povestea adevărată cu petrecerea, era în timpul liber. Nu este motiv plauzibil motivul pe care l-ați găsit așa de rapid, că nu aveați altceva. Sper ca CNA să închidă odată această emisiune de c@*@^, că oricum, subiecte nu mai are; decât VULPIȚA și Viorel, iar noi abia așteptăm să vedem ce scorniți. Vrem emisiunea de c@*@^ închisă. Când a început nenea să spună că Viorel o mai dădea din când în când cu capul de masă pe Veronica nu știai ce să mai vorbești peste el ca să tacă 🙂 Ați căzut în penibil”,

“Rușine, Vaida de emisiunea pe care o prezinți. De cele vorbite de Emily în emisiune ai dat dovadă că ești un om de nimic, nu așa trebuie să vorbești despre o fată de nota 10. Rușine, Vaida!”,

“O familie care nu știe măcar să vorbească corect românește a reușit să distrugă cariera unei fete cu școală și bine educată. Frumos din partea voastră, «Acces Infect». Distrugeți alte vieți pentru a-i promova pe acești doi inculți”,

“Rușine să vă fie! Credeți că am mâncat ce ați spus voi astăzi (n.r.: ieri)? Cât ați lucrat pentru scenariul ăsta? Credeți că nu am văzut în emisiune ochiul drept al Veronicăi? De ce nu ați lăsat-o și pe ea să vorbească? Vă băgați peste vorbele ei? Credeți că nu am văzut cum se uita, săraca, speriată? Dar chiar așa de proști ne credeți? Nu v-ați săturat de banii pe care îi faceți pe spatele lor și vă bateți joc de ei în ultimul hal? Nu aveți pic de bun simți și rușine, frică de Dumnezeu? Oare cât de tari vă credeți și pe noi ne luați de proști? Rușine!!!!” sunt cele patru mesaje care apar în postările lui Emily Burghelea pe Instagram Stories.

În ultimele luni, “Acces Direct” a fost pe masa discuțiilor oficialilor de la CNA de mai multe ori din cauza personajelor principale: Vulpița și soțul său, iar sancțiunile i-au costat scump pe șefii de la Antena 1.

Nu rata: Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, la Antena 1. Reporterul special Acces Direct a făcut anunțul

Emily Burghelea a primit amenințări cu moartea

Într-o înregistrare făcută publică ieri, fosta asistentă “Acces Direct” de la  a mărturisit că a fost amenințată cu moartea: “Eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns, la unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta?! Niciodată. Eu am știut foarte bine cu cine mă pun. Cu experți în manipulare. Dar, din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine are ochi să vadă, vede!”.

Descoperă și: Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida, în contextul scandalului de la Acces Direct: “Te-ai schimbat la 180 de grade”

Emily Burghelea susține că foștii șefi de la “Acces Direct” au mințit telespectatorii

“Ei spun că m-ar fi dat afară, dar eu vă arăt documentul prin care mi-am dat demisia. Ei spun că am plecat la alt post, dar în realitate eu filmez din curte. Acces Direct minte! Ei spun că eu i-am îmbătat pe cei doi, în realitate nu i-a obligat nimeni să bea. Într-adevăr, li s-a pus vin în pahar, dar nu au fost obligați să bea. Fiecare a băut cât a vrut și cum a vrut. Ei spun că tot scandalul ar fi pornit de la faptul că eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, însă nu este adevărat. Tot scandalul a început de la faptul că ei ascund că Veronica este bătută. Eu nu pot să accept ca o femeie să fie bătută. Am sunat-o pe Vulpița, nu pe Viorel, pentru că eu am prieten și nu sun bărbați. Da, i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. Le-am spus să nu povestească nimic despre treaba asta în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere”, a spus fosta asistentă de la “Acces Direct” în clipul de mai jos.

Ulterior, tânăra a mai povestit despre ziua în care Veronica și soțul ei, Viorel Stegaru, au acceptat invitația ei sinceră: “Acum, la grătar, a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Prima dată mi-a spus chestia asta când a venit la mine acasă, atunci când a dormit la mine acasă. Cei de la Antena 1 au pus-o să doarmă la mine acasă. De ce? Pentru că se certa cu Viorel. A dormit la fiecare din redacție, pe rând.(…).

Eu, sinceră să fiu, după ce am băut un pahar de vin… nu m-am mai abținut, pentru că nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu exact ce minciună trebuie să zic ca să le iasă lor regia”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...