Emoții mari pentru Oana Lis! Vedeta susține astăzi examenul de licență. N-o să-ți vină să crezi ce face Viorel Lis în aceste momente

Publicat: 04/07/2019 | 14:26

Emoții mari pentru Oana Lis! Vedeta susține astăzi examenul de licență. Însă… n-o să-ți vină să crezi ce face Viorel Lis în aceste momente. 

Oana Lis mai are un hop de trecut pentru a termina Facultatea de Psihologie. Este vorba despre examenul de licență pe care îl susține chiar astăzi. Sigură pe ea însăși, soția fostului edil al Capitalei a mers la facultate pentru ultimul examen. La rândul său, Viorel Lis a ieșit din casă pentru a susține un alt ”examen”: la păcănele!

”Eu am plecat la examenul de licența!…Vio, la păcănele!!!???”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel Lis

Oana Lis a vorbit și despre perioada grea prin care a trecut în ultima vreme, după ce fostul edil al Capitalei a făcut un atac cerebral vascular. Singurul sprijin pe care îl are Viorel Lis în momentul de față este Oana care îi este alături necondiționat, la bine și la greu. (VEZI ȘI: OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND A AUZIT CARE ESTE ULTIMA DORINȚĂ A LUI VIOREL LIS, ÎNAINTE DE A MURI)

Din păcate de câteva zile lui Viorel nu îi este foarte bine. El este singurul om din viaţa mea care mi-a dat echilibru, siguranţă, a fost puterea de care aveam nevoie. Sunt alături de el la bine şi la greu!Binele făcut în viaţă se întoarce sub alte forme. Dupa AVC ar fi putut să nu mai meargă, să nu mai vorbească. A primit de Sărbători doar 5 mesaje, a fost trist. Dar a realizat că poate, dacă avea mai multe mesaje, nu mă avea pe mine. D-zeu îţi ia pe o parte şi îţi dă pe alta. Am fost şi noi supăraţi. Te simţi pierdut, oamenii te uită. Ne este foarte greu cu pastilele şi analizele. Are o pensie foarte mică. Singurele persoane pe care le iubesc sunt Viorel şi bunica mea, amândoi sunt în vârstă. Dar viaţa nu ştii ce îţi rezervă”, a spus Oana Lis, în urmă cu ceva timp.

Citește și...