Oana Lis a izbucnit în lacrimi când a auzit care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de a muri

Publicat: 11/01/2019 | 12:57

Oana Lis este foarte sensibilă în ultima vreme, mai ales că Viorel nu se simte bine și este foarte îngrijorată de starea lui de sănătate. Soția fostului edil al Capitalei a a dezvăluit că cea mai mare dorinţă a lui este ca după moartea lui să-şi găsească un partner care să o iubească şi să o respecte.

Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a mărturisit Oana.

”M-am gândit și la sinucidere”

Blondina a mărturisit că psihologia și credința au ajutat-o foarte mult, în momentele când avea gânduri negre și credea că nu mai rezistă. M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete.

Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă, a mărturisit ea.

Citește și...