Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: "Muzica m-a scos la lumină"
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Stiri » Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere…

Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere…

De: Cancan 10/02/2018 | 13:20
Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere...

Conform unui stuidiu efectuat într-o Universitatea din Canada, trei din zece femei care practică sexul oral consideră că sunt mai puternice, deoarece asociază această experienţă cu o stare de bine.

 

Când femeia practică sexul oral din plăcere, atunci transmite şi emană în jurul său o stare de bine care nu poate decât să îl bucure pe partener.

Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimităţii şi încrederii între iubiţi, iar importanţa sexului oral într-o relaţie este de netăgăduit. 72% dintre femei şi 85% dintre bărbaţi afirmă faptul că ei cred că sexul oral îşi are locul în fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui să scadă cu trecerea anilor.

Apropourile legate de sex oral bat la uşa oricărei relaţii încă de la primele întâlniri, bărbatul fiind, de regulă, cel care speră că-ţi vei deschide porţile cât mai repede.

Încă din acel moment sexul oral începe să vă influenţeze viitorul ca şi cuplu. O simplă practică sexuală vă poate influenţa relaţia pe mai multe căi.

Există o mulţime de dileme morale pe care bărbaţii şi femeile şi le fac în privinţa sexului oral. Ele sunt cele care ajung în cele din urmă să dea sentinţa: rămâneţi sau nu împreună?

Pentru început, într-un alt material ţi-am arătat ce părere au bărbaţii despre sexul oral făcut unei femei. Am reţinut un fapt foarte interesant: bărbaţii nu fac sex oral decât unei femei cu care au intenţii serioase. Aşadar, dacă ţi-a făcut sex oral, bucură-te! Partenerul tău vede  relaţia voastră ca fiind una de viitor!

Nu te grăbi totuşi să-i întorci gestul pentru a-i arăta că şi tu ai intenţii serioase. Aşa cum mulţi nu văd sexul la prima întâlnire cu ochi buni, alţii nu văd cu ochi buni să faci sex oral la prima partidă de sex. Cel puţin, asta consideră Bogdan, un bărbat pentru care sexul normal trebuie să preceadă sexul oral. El vede sexul oral ca pe un act intim, iar femeile care îl oferă din prima, “înseamnă că l-ar face cu oricine”. Ideea că el este un “oricine” îţi diminuează considerabil şansele unui viitor cu un astfel bărbat, conform unica.ro.

În tot acest timp, în care rişti să-l pierzi, tu, de fapt, nu încerci decât să-ţi consolidezi relaţia cu el. Multe femei se grăbesc să-i facă sex oral iubitului, fără vreo tragere de inimă, doar din dorinţa de a-i face pe plac. Prea puţini bărbaţi apreciază gestul făcut chiar cu prima ocazie.

Dacă reuşeşti totuşi să îl convingi de intenţiile tale serioase veţi trece peste această piatră de încercare… doar pentru a da peste următoarea.

Nu trebuie să aştepţi o veşnicie pentru a-i face sex oral unui bărbat. În timp ce tu n-ai renunţa la un bărbat atrăgător, deştept şi cu simţul umorului pentru că nu obişnuieşte să-ţi ofere plăceri orale, mulţi bărbaţi recunosc că ar renunţa la o relaţie în care nu primesc sex oral, unii, chiar dacă nu doresc să-i ofere iubitei acelaşi tratament!

Aşadar, momentul în care o femeie începe să facă sex oral, precum şi frecvenţa cu care îl face, pot decide soarta unei relaţii.

Oamenii care şi-au început viaţa sexuală înainte de scandalul în care a fost implicat Clinton îşi aduc aminte de zilele în care sexul oral era un subiect tabu. Acum, auzim şi citim despre sexul oral pe net sau la ştirile de noapte. Cum in Romania nu avem cifre oficiale, le prezentăm pe cele din SUA, care susţin că cei mai mulţi dintre americani experimentează sexul oral încă din adolescenţă. Aproape jumătate dintre adolescenţi şi aproximativ 90% dintre adulţii între 25 şi 44 de ani au practicat sexul oral. Sexul oral poate fi plăcut şi o componentă importantă a unei relaţii. Însă sunt unele lucruri pe care mulţi oameni nu le ştiu despre sexul oral.

Iată 4 lucruri care te-ar putea surprinde.

Sexul oral poate fi legat de cancerul la gât

Cancer? Da, poţi dezvolta cancer la gât de la sex oral, susţine Otis Brawley şeful American Cancer Society. Virusul papiloma uman poate fi trecut de la o persoană la alta în timpul unei partide de sex, inclusiv sexul oral. Cercetătorii au descoperit faptul că unele forme de cancer la gât sunt cauzate de un anumit tip de virus papiloma uman. Trebuie amintit că virusul papiloma uman nu cauzează întotdeauna cancer. Dacă nu ai fost expus la virusul papiloma uman în timpul sexului oral, nu eşti supus riscului de a dezvolta cancer.

Sexul oral îmbunătăţeşte anumite relaţii dar distruge altele

Potrivit terapeuţilor sexuali, sexul oral poate cauza stres în unele cupluri, după cum poate îmbunătăţi intimitatea altora. Stresul legat de sexul oral are, de obicei de-a face, cu grijle în legtură cu igiena sau cu prejudecăţile culturale. Există şi persoane cărora le este teamă să primească sex oral din cauză că le este teamă de posibila reacţie a partenerului/rei. După cum există şi persoane care sunt anxioase din pricina performanţei – să o facă bine astfel încât şă-şi satifacă partenera/rul sau cum ar trebui să răspundă la sexul oral. Alte persoane percep sexul oral ca pe o modalitate excelentă de a-şi întări relaţia.

Sexul oral neprotejat este un lucru comun, însă este riscant

Câteva boli cu transmitere sexuală precum HIV, herpes, sifilis, gonoreea şi hepatite virale pot fi transmise prin practicarea sexului oral. Trebuie înţeles faptul că sexul oral nu este lipsit de pericole. Riscul depinde de o mulţime de lucruri inclusiv numărul de parteneri pe care îi ai şi ce tip de sex oral practici. Utilizarea prezervativului şi a altor forme de protecţie te poate feri de multe necazuri.

Însă, cei mai mulţi dintre oameni nu se protejează când fac sex oral. Practica este valabilă atât printre adolescenţi cât şi printre adulţi şi a fost descoperită printr-o serie de sondaje cu teme sexuale, conform sfatulparintilor.ro.

Sexul oral este o practică comună printre adolescenţi

Mulţi dintre adolescenţi practică sexul oral înaintea celui vaginal. Comparativ cu acesta din urmă sexul oral li se pare un lucru lipsit de importanţă. Sondajele printre adolescenţi au scos la iveală faptul că există foarte mulţi căre practică sexul oral comparativ cu cei care practică sexul vaginal. În plus, adolescenţii care au recunoscut practicarea acestui tip de sex au mărturisit că au avut mai puţine probleme cu părinţii şi au trăit mai puţine emoţii negative.

În vreme ce băieţii au susţinut că practicarea sexului oral le-a adus beneficii emoţionale şi sociale în vreme ce femeile au mărturisit că emoţiile încercate sunt de regret sau că practicarea sexului oral a dus la distrugerea relaţiei.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cea mai frumoasă gimnastă nu se mai ferește! A devenit milionară la 18 ani și pozează fără inhibiții!
FOTO. Cea mai frumoasă gimnastă nu se mai ferește! A devenit milionară la 18 ani...
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia - GALERIE FOTO
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Adela Popescu revine în televiziune. Soția lui Radu Vâlcan a avut o pauză de aproape un an
Adela Popescu revine în televiziune. Soția lui Radu Vâlcan a avut o pauză de aproape...
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Veste cumplită pentru cei care au CASĂ LA CURTE! Este informația momentului în ROMÂNIA: Se folosește în toată țara
Veste cumplită pentru cei care au CASĂ LA CURTE! Este informația momentului în ROMÂNIA: Se...
Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare
Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina:  Aproximativ 170.000 de ruși au murit în timpul războiului din Ucraina. Rușii își mută atenția de la Bahmut spre Avdiivka și Kremina 
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina: Aproximativ 170.000 de ruși au murit în...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Rusia deţine arme secrete ce pot provoca cutremure?
Rusia deţine arme secrete ce pot provoca cutremure?
Informație pentru toți cei care au BULETIN! Devine OBLIGATORIU și în România. ORDIN de la Comisia Europeană
Informație pentru toți cei care au BULETIN! Devine OBLIGATORIU și în România. ORDIN de la...
Salarii de MINIMUM de 2.000 de euro. E CRIZĂ de OAMENI în acest DOMENIU
Salarii de MINIMUM de 2.000 de euro. E CRIZĂ de OAMENI în acest DOMENIU
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a găsit femeia acasă, după s-a întors de la serviciu!
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a...
Lidl va vinde un aspirator robot cu mop Silvercrest. Preț și disponibilitate
Lidl va vinde un aspirator robot cu mop Silvercrest. Preț și disponibilitate