Acasă » Știri » Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere…

Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere…

De: Cancan 10/02/2018 | 13:20
Este oficial! Sexul oral te face mai puternică. Atunci când femeia îl practică din plăcere...

Conform unui stuidiu efectuat într-o Universitatea din Canada, trei din zece femei care practică sexul oral consideră că sunt mai puternice, deoarece asociază această experienţă cu o stare de bine.

 

Când femeia practică sexul oral din plăcere, atunci transmite şi emană în jurul său o stare de bine care nu poate decât să îl bucure pe partener.

Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimităţii şi încrederii între iubiţi, iar importanţa sexului oral într-o relaţie este de netăgăduit. 72% dintre femei şi 85% dintre bărbaţi afirmă faptul că ei cred că sexul oral îşi are locul în fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui să scadă cu trecerea anilor.

Apropourile legate de sex oral bat la uşa oricărei relaţii încă de la primele întâlniri, bărbatul fiind, de regulă, cel care speră că-ţi vei deschide porţile cât mai repede.

Încă din acel moment sexul oral începe să vă influenţeze viitorul ca şi cuplu. O simplă practică sexuală vă poate influenţa relaţia pe mai multe căi.

Există o mulţime de dileme morale pe care bărbaţii şi femeile şi le fac în privinţa sexului oral. Ele sunt cele care ajung în cele din urmă să dea sentinţa: rămâneţi sau nu împreună?

Pentru început, într-un alt material ţi-am arătat ce părere au bărbaţii despre sexul oral făcut unei femei. Am reţinut un fapt foarte interesant: bărbaţii nu fac sex oral decât unei femei cu care au intenţii serioase. Aşadar, dacă ţi-a făcut sex oral, bucură-te! Partenerul tău vede  relaţia voastră ca fiind una de viitor!

Nu te grăbi totuşi să-i întorci gestul pentru a-i arăta că şi tu ai intenţii serioase. Aşa cum mulţi nu văd sexul la prima întâlnire cu ochi buni, alţii nu văd cu ochi buni să faci sex oral la prima partidă de sex. Cel puţin, asta consideră Bogdan, un bărbat pentru care sexul normal trebuie să preceadă sexul oral. El vede sexul oral ca pe un act intim, iar femeile care îl oferă din prima, “înseamnă că l-ar face cu oricine”. Ideea că el este un “oricine” îţi diminuează considerabil şansele unui viitor cu un astfel bărbat, conform unica.ro.

În tot acest timp, în care rişti să-l pierzi, tu, de fapt, nu încerci decât să-ţi consolidezi relaţia cu el. Multe femei se grăbesc să-i facă sex oral iubitului, fără vreo tragere de inimă, doar din dorinţa de a-i face pe plac. Prea puţini bărbaţi apreciază gestul făcut chiar cu prima ocazie.

Dacă reuşeşti totuşi să îl convingi de intenţiile tale serioase veţi trece peste această piatră de încercare… doar pentru a da peste următoarea.

Nu trebuie să aştepţi o veşnicie pentru a-i face sex oral unui bărbat. În timp ce tu n-ai renunţa la un bărbat atrăgător, deştept şi cu simţul umorului pentru că nu obişnuieşte să-ţi ofere plăceri orale, mulţi bărbaţi recunosc că ar renunţa la o relaţie în care nu primesc sex oral, unii, chiar dacă nu doresc să-i ofere iubitei acelaşi tratament!

Aşadar, momentul în care o femeie începe să facă sex oral, precum şi frecvenţa cu care îl face, pot decide soarta unei relaţii.

Oamenii care şi-au început viaţa sexuală înainte de scandalul în care a fost implicat Clinton îşi aduc aminte de zilele în care sexul oral era un subiect tabu. Acum, auzim şi citim despre sexul oral pe net sau la ştirile de noapte. Cum in Romania nu avem cifre oficiale, le prezentăm pe cele din SUA, care susţin că cei mai mulţi dintre americani experimentează sexul oral încă din adolescenţă. Aproape jumătate dintre adolescenţi şi aproximativ 90% dintre adulţii între 25 şi 44 de ani au practicat sexul oral. Sexul oral poate fi plăcut şi o componentă importantă a unei relaţii. Însă sunt unele lucruri pe care mulţi oameni nu le ştiu despre sexul oral.

Iată 4 lucruri care te-ar putea surprinde.

Sexul oral poate fi legat de cancerul la gât

Cancer? Da, poţi dezvolta cancer la gât de la sex oral, susţine Otis Brawley şeful American Cancer Society. Virusul papiloma uman poate fi trecut de la o persoană la alta în timpul unei partide de sex, inclusiv sexul oral. Cercetătorii au descoperit faptul că unele forme de cancer la gât sunt cauzate de un anumit tip de virus papiloma uman. Trebuie amintit că virusul papiloma uman nu cauzează întotdeauna cancer. Dacă nu ai fost expus la virusul papiloma uman în timpul sexului oral, nu eşti supus riscului de a dezvolta cancer.

Sexul oral îmbunătăţeşte anumite relaţii dar distruge altele

Potrivit terapeuţilor sexuali, sexul oral poate cauza stres în unele cupluri, după cum poate îmbunătăţi intimitatea altora. Stresul legat de sexul oral are, de obicei de-a face, cu grijle în legtură cu igiena sau cu prejudecăţile culturale. Există şi persoane cărora le este teamă să primească sex oral din cauză că le este teamă de posibila reacţie a partenerului/rei. După cum există şi persoane care sunt anxioase din pricina performanţei – să o facă bine astfel încât şă-şi satifacă partenera/rul sau cum ar trebui să răspundă la sexul oral. Alte persoane percep sexul oral ca pe o modalitate excelentă de a-şi întări relaţia.

Sexul oral neprotejat este un lucru comun, însă este riscant

Câteva boli cu transmitere sexuală precum HIV, herpes, sifilis, gonoreea şi hepatite virale pot fi transmise prin practicarea sexului oral. Trebuie înţeles faptul că sexul oral nu este lipsit de pericole. Riscul depinde de o mulţime de lucruri inclusiv numărul de parteneri pe care îi ai şi ce tip de sex oral practici. Utilizarea prezervativului şi a altor forme de protecţie te poate feri de multe necazuri.

Însă, cei mai mulţi dintre oameni nu se protejează când fac sex oral. Practica este valabilă atât printre adolescenţi cât şi printre adulţi şi a fost descoperită printr-o serie de sondaje cu teme sexuale, conform sfatulparintilor.ro.

Sexul oral este o practică comună printre adolescenţi

Mulţi dintre adolescenţi practică sexul oral înaintea celui vaginal. Comparativ cu acesta din urmă sexul oral li se pare un lucru lipsit de importanţă. Sondajele printre adolescenţi au scos la iveală faptul că există foarte mulţi căre practică sexul oral comparativ cu cei care practică sexul vaginal. În plus, adolescenţii care au recunoscut practicarea acestui tip de sex au mărturisit că au avut mai puţine probleme cu părinţii şi au trăit mai puţine emoţii negative.

În vreme ce băieţii au susţinut că practicarea sexului oral le-a adus beneficii emoţionale şi sociale în vreme ce femeile au mărturisit că emoţiile încercate sunt de regret sau că practicarea sexului oral a dus la distrugerea relaţiei.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...