Ex-premierul fără partid a socializat într-un bistrou, până spre miezul nopții, cu un grup de “simpatizante”!

Publicat: 01/12/2019 | 23:49

Mihai Tudose a devenit ”șomer politic”, după ceva mai bine de doi ani, în care a surprins prin decizii pe toată lumea! Tocmai a „ieșit” din noul partid pe care tot de curând și-l alesese, Pro România, asta după ”peripeții” în zona politică de sus, fiind premier mai mult de jumătate de an, așa că poate chiar era momentul să-și tragă sufletul. Și o face! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a găsit pe Mihai Tudose relaxat, la un bistrou de pe malul Dâmboviței, aproape de Unirii, și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

UPDATE. Mihai Tudose și-a anunțat demisia pe Facebook

Fostul premier Mihai Tudose și-a anunțat, luni, demisia din partidul Pro România, invocând „totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale”.

Articolul inițial

Mihai Tudose a bifat ceva mai mult de jumătate de an funcția de prim-ministru, și chiar a fost un personaj despre care s-au spus multe. Nu s-a lăudat niciodată cu aprecierile, nu a dat niciodată replici răutăcioase la atacurile asupra lui. Și-a continuat, însă, activitatea politică. Nu i-a mai convenit să fie în partidul aflat atunci la guvernare, așa avea să ajungă la o altă formațiune: Pro România! De unde a plecat, însă, sau cel puțin asta susțin colegii lui.

„Pro România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susţinător al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar”, a sunat, recent, un comunicat al formațiunii.

A rămas ”șomer” între granițele țării, pentru că, altfel, este europarlamentar din partea partidului unde s-a înregimentat ultima dată. (CITEȘTE ȘI: FĂRĂ JANDARMI, FOSTUL PRIM-MINISTRU MIHAI TUDOSE A FĂCUT BAIE DE MULȚIME LA BUZĂU)

A băut Cola și a fumat ca turcul

Și, dacă tot are mai mult timp liber la dispoziție, Mihai Tudose ia pulsul Capitalei, mai prin centru, unde, pe la o masă, are multe de discutat nu doar cu oameni politici, ci, pur și simplu, cu simpatizanții lui. Un astfel de episod s-a petrecut zilele trecute, la un bistrou de pe malul Dâmboviței, pe lângă Biblioteca Centrală, nu departe de celebrul magazin Unirea. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI MIHAI TUDOSE DUPĂ CE A SUFERIT UN INFARCT MIOCARDIC. “SUNT…”)

Mihai Tudose s-a impus la masă, cu fizicul lui impresionant (1,98 metri), dar și cu timbrul vocal care nu are cum să nu-ți stârnească și curiozitatea. Lângă el, câteva ”simpatizante”, dar și niște distinși domni. Alături de partenerele și de partenerii de socializare de la bistrou, fostul premier a băut multă Cola, dar a și ilustrat celebra zicală ”A fumat ca un turc”. Implicat fiind în discuții ba cu unul, ba cu altul, ba cu toți la un loc, fostul nr. 1 de la Palatul Victoria a sudat țigările.

Mihai Tudose a avut o rundă de discuții cu simpatizantele sale, dar nu numai cu ele

Cine este Mihai Tudose

Mihai Tudose a debutat în 1992 ca șef birou senatorial. Asta până în 1999 când, pentru un an, a fost consilier județean. A lucrat, în același timp, și ca jurist. Din anul 2000, a reprezentat Brăila în Camera Deputaților. Pentru patru ani, începând din 2004, a fost președintele organizației municipale a PSD Brăila, perioada în care organizația a avut cele mai bune rezultate. A reușit să câștige în urma scrutinului din 2008 primăria și să obțină cel mai mare număr de consilieri municipali.

În 2008 a fost ales deputat cu peste 50% din preferințele electoratului în colegiul uninominal nr. 4, circumscripția electorală nr. 9 Brăila. Iar traseul lui politic a mers pe panta ascendentă. (VEZI AICI: SCENE INCREDIBILE FILMATE ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. DENUNȚĂTORUL LUI IOHANNIS, AGRESAT ÎNAINTE DE CRĂCIUN: ”DISCRIMINATULE…”)

A culminat cu funcția de prim-ministru al României, vreme de aproape șapte luni. Tudose a preluat funcția în iunie 2017, de la Sorin Grindeanu, la rândul lui părăsind șefia Executivului pe 15 ianuarie 2018.

Mihai Tudose, membru în Comisia pentru Comerț Internațional

La alegerile din 26 mai, Mihai Tudose a fost ales europarlamentar, din partea Pro România. Iar de curând, a fost ales membru în Comisia pentru Comerț Internațional (INTA) a Parlamentului European. (CITEȘTE ȘI: LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!)

Tudose se află la primul său mandat de membru al Legislativului european, după ce, anterior, a ocupat postul de prim-ministru al României în perioada 2017-2018 și a fost ministru al Economiei în Cabinetul Grindeanu (februarie – iunie 2017) și Cabinetul Ponta ( 2014 – 2015).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...