EXATLON 17 octombrie. Ce le-a transmis Mădălina Linguraru noilor săi colegi

Publicat: 17/10/2018 | 21:20

Cosmin Cernat i-a anunțat pe Războinici că vor avea o nouă colegă! Este vorba despre Mădălina Linguraru, campioană mondială la lupte pe plajă. Ei bine, Războinicii s-au bucurat nespus de mult de venirea tinerei și au aplaudat-o îndelung. Iar Mădălina, la rându său, le-a transmis un mesaj noilor colegi.

„Am practicat lupte libere de la vârsta de 11 ani, dintre care 11 ani în lotul olimpic al României. Sunt multiplă campioană naţională şi internaţională, medaliată cu bronz la Campionatul European de juniori, locul 5 la Campionatul European de seniori, campioană mondială la lupte pe plajă, campioană mondială la lupte africane.

Am simţit că este o experienţă frumoasă şi o nouă provocare pentru mine (n.r.- venirea la Exatlon), pentru că este ceva cu totul diferit faţă de ce am făcut până acum. Finalurile mi se par un pic cam dificile”, a fost primul mesaj al Mădălinei Linguraru după ce a intrat în competiţia Exatlon. (CITEȘTE ȘI: EXATLON ROMÂNIA. NAOMI, ELIMINATĂ DIN COMPETIȚIE, ATAC DEVASTATOR: ”VORBEA DESPRE SOȚIA LUI ÎNTR-UN MOD FOARTE VULGAR!”)

Diana Senteș, dezamăgită de Războinici

Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon și susține că a avut motive întemeiate să facă acest lucru. Bruneta le-a dat peste nas foștilor ei colegi din echipa „Războinicii”. Fosta concurentă a spus că aceștia nu mai erau umani și că nu știau să se comporte normal. (VEZI ȘI: EXATLON. O CONCURENTĂ S-A RĂZBUNAT CU O POEZIE-PARODIE PE CEI CARE AU ELIMINAT-O: ”O FLOARE ŞI DOI GROPARI”)

”Ce am învăţat eu, până la vârsta asta, este că, în momentul în care eşti într-un loc unde nu primeşti aprecieri, nu primeşti un sfat şi îţi dai seama că nu eşti dorit acolo, trebuie să pleci. Nu ştiu ce înseamnă echipă. Eu cred că uneori uităm pentru ce plecăm într-un concurs. (…) Noi nu mai eram umani şi nu mai ştiam să împărţim o banană, să ne susţinem atunci cand pierdem  si cel mai uşor era să îl călcam pe cap pe cel mai slab si să uităm să fim oameni. Asta a fost cea mai tristă parte şi asta m-a facut să îmi dau seama că nu mai este acolo locul meu”, a spus Diana Senteș imediat după ce a aterizat în România.

Citește și...