Exatlon România, sezonul 2. Concurentele din echipa Faimoșilor au trecut prin momente delicate: ”Era foarte greu să mirosim mai bine!”

Publicat: 20/11/2018 | 16:37
Exatlon România, sezonul 2. Concurentele din echipa Faimoșilor au trecut prin momente delicate: ”Era foarte greu să mirosim mai bine!”

Exatlon România, sezonul 2. Concurentele din echipa Faimoșilor au trecut prin momente delicate atunci când au fost nevoite să stea în baracă, după ce au pierdut jocul pentru vilă. Din punct de vedere al igienei personale, fetele s-au descurcat așa cum au putut. Și nu le-a fost deloc ușor. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Condițiile din baracă sunt precare, iar atunci când vine vorba despre igienă e cu atât mai complicat. Mai ales pentru fete. Paula Vieru, fostă componentă a echipei Faimoșilor, a oferit informații despre greutățile pe care le-au întâmpinat:

„Era foarte greu să mirosim cumva mai bine! Transpiram la curse şi ne întorceam la baracă destul de afectaţi de traseele cu apă şi nămol! Pentru noi, fetele, era complicat să ne facem vreun duş, fiindcă el nu exista. Aveam o oală, gen cană, micuţă, în care puneam apă rece şi ne-o turnam pe corp! Îmi venea să strig câteodată când apa intra în contact cu pielea, aveam impresia că e gheaţă! A fost dificil rău!” (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Încetul cu încetul, fetele s-au obișnuit cu aceste greutăți, însă Paula a recunoscut că i-a fost cel mai greu atunci când trebuia să își spele părul.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”La un moment dat, m-am obişnuit, nu însă şi cu spălatul părului. Eu îl am mai bogat şi cum nu exista şampon, încercam să găsesc o soluţie, apelând la nuca de cocos. Până la urmă, a fost o experienţă şi mi-am dat seama de limitele mele. Mă bucur că am încercat-o”, a declarat Paula Vieru. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: GIANI KIRIȚĂ, ATAC DUR LA ADRESA LUI SILVIU: “ESTE O FETIȚĂ“! PE CINE VEDE CÂȘTIGĂTOR LA EXATLON

S-au sărutat de față cu toată lumea

Războinicul Iulian Pîtea s-a îndrăgostit de Ana Laura din echipa Mexicului. După meciul internaţional pierdut de echipa noastră, Iulian a făcut un gest neașteptat şi a sărutat-o cu foc pe mexicancă. Cei doi prezentatori au fost uimiţi în momentul în care au fost întrerupţi de Iulian. „Ce se întâmplă aici. Se întâmplă o poveste de dragoste„, a spus Antonio, prezentatorul Mexicului.

În momentul în care Antonio a început să vorbească, să ne luam ‘la revedere’. Am zis că trebuie să merg la ea şi să fac ceva. Când m-am dat jos de pe podium şi am mers spre ea, se uita la mine şi nu înţelegea ce se întâmplă. Oricum nu cred că se aştepta să fiu atât de nebun încât să merg la ea şi să o sărut„, a spus Iulian, după momentul sărutului.

CITEȘTE ȘI: O FOSTĂ CONCURENTĂ DE LA EXATLON ÎȘI CAUTĂ JUMĂTATEA CU AJUTORUL ANDREEI MANTEA

Citește și...